Logo beretta white
Beretta SL3
Brand

SL3

Suositushinta
21000,00

Kauniiksi muotoiltua suorituskykyä

SL3 julistaa Berettan huippulaadukkaiden haulikoiden uuden aikakauden alkaneeksi yhdistämällä Berettan eri tuoteperheiden hienoimmat tekniikat.

Tuloksena on erinomaisen kenttäsuorituskyvyn ja esteettisen kauneuden yhdistelmä.

Sen ovat käsityönä tehneet Gardone Val Trompiassa toimivat etevimmät aseseppämme, joiden ammattitaito, intohimo ja täydellisyyden tavoittelu ohjaavat Premium-aseiden ateljeemme toimintaa.

Beretta SL3 haulikko

Tekniset ominaisuudet

Uusi SL3-alusta on elegantti ja luotettava laatikkolukkojärjestelmä, joka on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky kenttäolosuhteissa ja kestämään intensiivistä käyttöä. 

1. SL3-aktio vain Berettalla olevaan ratkaisuun, jonka mahdollistama täydellinen sulkujärjestelmä parantaa alustan kestävyyttä ja jäykkyyttä. Piiput on lukittu kolmeen erilliseen pisteeseen: saranatappeihin, alakoukkuihin ja lukitustankoihin. Aseen avaaminen ja sulkeminen toimii sujuvasti käyttömäärästä riippumattomatta (luotettavuusarvioinnin aikana SL3:lla on ammuttu yli 11 500 magnum-patruunaa ilman ongelmia). 
2. Laukaisukoneisto. Laukaisu on nopea ja tarkka, koska käytössä on mitaleja voittaneista kilpa-aseistamme tuttu iskuvasaran lehtijousi.
3. Uudet ulosheittimet ovat entisiäkin luotettavampia ja myös helpompia tarkistaa ja puhdistaa.
4. Optima Bore HP -piiput. Beretta Steelium -piippujen hämmästyttävän suorituskyvyn taustalla ovat piipuissa käytettävä oma kolmen lisäaineen Beretta-seosteräs (nikkeli, kromi, molybdeeni), syväporaus, kylmätaontaprosessi ja alipainevenytys. OptimaBore HP -piippuprofiili on erityisesti suunniteltu tuottamaan erinomaiset osumakuviot kaikentyyppisillä hauleilla: lyijyllä, teräksellä ja muilla lyijyn korvikkeilla.

Beretta SL3 haulikko

Muotoilu ja estetiikka

SL3-lukonkehyksen pyöristetty ja sulava muotoilu vahvistaa aseen virtaviivaista profiilia ja korostaa sen siroa ilmiasua samalla kun se kohteen nopeaa löytämistä. 

Taittovivun ainutlaatuinen muoto on luotu vastaamaan lukonkehyksen yläosan elegantteja muotoja. Taittovivun takaosa on suippeneva, mikä sulauttaa lukonkehyksen solakan muodon puuhun. 

Liipaisinkaaren uusi muotoilu antaa SL3:lle nykyaikaisen ilmeen.

Hieno englantilainen kuvio SL3

Kaiverrukset tehdään Berettan nykyaikaisimmalla ja luokkansa parhaalla teknologialla: viisiakselisella laserilla, joka kykenee kaivertamaan pyöreitä pintoja täydellisesti jatkuvalla kuviolla. Valittavissa on kolme erilaista Beretta-mestarin suunnittelemaa kaiverrusta.

Peilikiiltävä

SL3 on saatavana myös peilikiiltävänä versiona, jonka jokainen pinta on kiillotettu käsin tuntikausia kestävässä prosessissa. Tuloksena on silmiinpistävän nykyaikainen ilme, joka korostaa tämän haulikon tyylikästä muotoilua. 

Huomaa: tästä versiosta peritään kiinteä lisähinta.

Syväkaiverrettu kukkakuvio

Renessanssityylinen ornamenttikuvio, jossa on runsaasti matalaa kaiverruspintaa.

Metsästysaihe

Metsästysaiheisessa näkymässä on vasemmalla fasaaneja, oikealla sorsia ja alaosassa peltopyy. Juuri sopiva aihe 12-kaliiperiseen päällekkäispiippuiseen metsästyshaulikkoon.

HIENO ENGLANTILAINEN KUVIO

Upean perinteinen englantilainen kaiverruskuvio.

Voit valita myös neljännen, peilinkiiltävän, vaihtoehdon.

SL3-laukku

SL3 toimitetaan uudessa, nimenomaan sitä varten valmistetussa aselaukussa. Näin se on ensimmäinen Beretta-haulikko, jonka laukku on valmistettu kokonaan käsin uudessa räätälöityjen aselaukkujen ateljeessamme. 

Beretta SL3 haulikko, laukku

 

Omaa luokkaansa

Nahkaisen kädensijan ergonomia ja laukun täydellinen painonjakautuma tekevät laukusta miellyttävän ja helposti kannettavan samalla, kun se on haulikkosi paras suoja. Korkean laadun mielikuvaa lisää se, että kaikki puhdistustarvikkeet ovat käsillä omassa irrotettavassa nahkapussissaan.

Beretta SL3 haulikko, laukku

 

Tämä varuste sisältyy vain premium-luokan aseisiimme, ja sen on merkityksellinen yksityiskohta, joka juhlistaa yrityksen perinteitä ja osoittaa myös tarkkaa yksityiskohtien huomiointia, joka on Berettan huippulaadun filosofian tunnusmerkkejä.

NAHAN YKSITYISKOHDAT

Berettan tuotesuunnittelutiimi valitsi ulkopuolen kankaaksi sinisen puuvillan ja vuorin väriksi elegantin mutta samalla myös kontrastivärisen kirkkaanpunaisen. Kaikki nahan yksityiskohdat on tehty käsin hienoimmasta italialaisesta nahasta ja kiinnitetty käsin ompelemalla suoraan laukkuun.

Beretta SL3 haulikko, laukku, nahan yksityiskohdat

 

PB-LOGO

Tämä ainutlaatuinen SL3-aselaukku on sympaattisesti suunniteltu: solkien inspiraatio on lähtöisin SL3:n lukonkehyksen profiilista ja laukun lukot on suunniteltu ja muotoiltu Pietro Berettan logon pohjalta.

Beretta SL3 haulikko, laukku, PB-logo