Logo beretta white
Beretta Ultraleggero
Brand

Beretta Ultraleggero

Suositushinta
2769,00

Beretta Ultraleggero on tarkoitettu metsästäjille, jotka haluavat kevyen haulikon mukaan metsästysmatkoille joko Lapin erämaihin tai ulkomaille. Keveytensä ansiosta ase sopii myös muille grammanviilaajille.

 

Ultraleggero receiver

Klassinen Beretan lukonkehys

Klassinen Beretan lukonkehys on yleisesti tunnettu tyylikkäästä ja elegantista muotoilusta, eikä Ultraleggero tee siinä poikkeusta. Lukonkehys on kehitetty legendaarisesta 690-sarjasta, ja sen keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu erinomainen sulkujärjestelmä ikonisilla puolisuunnikkaan muotoisilla olakkeilla ja kahdella kartiomaisella sulkukorvakkeella.

Laajojen tutkimusten ja testien jälkeen Beretta onnistui luomaan lukkokehyksestä kevennetyn version, joka takaa Beretan luotettavuuden ja laadun kaikilla patruunatyypeillä, mukaan lukien magnum-patruunat. Innovaatiot tuotekehityksessä ovat olleet uraauurtavia, aivan kuten hiilikuidun käyttö pyöräily- ja moottoriurheilumaailmassa. Haulikon painon vähentämiseksi useissa osissa on käytetty alumiinia mm. laukaisukoneiston rungossa ja etutukissa. Lisäksi piippujen sivukisko on kokonaan poistettu. Kokonaisuudessaan paino on vähentynyt 404 grammaa 690-sarjalaisesta. Haulikon kokonaispaino on 2,8kg 61cm piipuilla.

 

Ultraleggero Barrel crop

 Ejektorijärjestelmä & Piippu

Äärimmäisen luotettava ja kestävä ejektorijärjestelmä on 694-alustasta tuttu, aikojen saatossa hyväksi havaittu ratkaisu.

Ultraleggero -haulikoiden kaikissa kaliipereissa on uusitut, kolmen lisäaineen seosteräksestä valmistetut Beretta Steelium Optima HP -piiput, joiden valmistuksen keskeisiä vaiheita ovat syväporaus, kylmätaonta ja alipainepäästö. Piippupituudet ovat 61, 66, 71 ja 76 cm. Piippujen erityiseen geometriaan kuuluu pidennetty 80 mm:n ylimenokartio. Geometria tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja tasaisen täydelliset osumakuviot, ja lisäksi se vähentää rekyyliä ja piipun nousua.

 

Ultraleggero stock

 Extralight® perälevy

Extralight® perälevy on 30% kevyempi kuin vakiomalli ja sen kulutuksenkestävyyttä on parannettu kuin myös säänkestävyyttä. Tämä takaa eronomaisen rekyylinvaimennuksen ja asetta on miellyttävämpi käyttää. 

Aseen tukin valinnassa on huomioitu korkean puunlaadun lisäksi puun paino ja tiheys. Samalla tukin onteloa on kasvatettu, mikä mahdollistaa 129 gramman kevennyksen verrattuna toisiin Beretan haulikoihin. Tämä takaa täydellisen tasapainon myös lyhytpiippuisissa haulikoissa.