Logo beretta white
Silver Pigeon V
Brand

Silver Pigeon V

Suositushinta
4390,00

Silver Pigeon kehittyy V-version kanssa, joka on Beretan huippu "tavallisten" päällekkäispiippuisten haulikoiden sarjassa. Sen tehokkuus, luotettavuus ja vähäiset huoltotarpeet periytyvät legendaarisesta 680 -sarjasta. Silver Pigeon V -mallille on tunnusomaista uusi ulkoasu ja erinomainen puulaatu. Kaiverruksissa on käytetty viimeisintä 5-akselista laserteknologiaa, joka on mahdollistanut myös pyöristetyt kaiverrukset lukonkehykseen, top leveriin, liipaisin kaareen, lukonkehykseen ja etutukin vapauttimeen.

Kiiltävä viimeistely parantaa 3. luokan puun syiden esilletuloa ja suojaa tukkia sateelta ja kosteudelta. Kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät Steelium Optimabore HP monimetallipiiput, tarjoten erinomaisen ballistiikan.

Haulikko on saatavissa tavallisena ja sporting -versiona 12 ja 20 kaliiperin vaihtoehdoilla, sekä kahdella erilaisella tiputuksella 35/55 e 38/60. Säädettävä poskipakka on myös mahdollista saada. 687 Silver Pigeon V on haulikko heille, jotka haluavat erottua joukosta haulikolla, joka ei ole koskaan lakannut kehittymästä 30 vuoden aikana. Siitä on tullut laadun ja tyylikkyyden ikoni, melkein samalla tasolla kuin Premium haulikot.

Ominaisuudet:
•    Puinen perälevy
•    Valitut 3. luokan pähkinäpuut
•    Kiiltävä ja kosteuden kestävä pintakäsittely
•    Korkea kontrastiset kaiverrukset
•    Nistan pintakäsittely antaa metalliosiin kirkkaan ilmeen ja erinomaisen korroosionkestävyyden.
•    76mm patruunapesä
•    6x6 tähtäinkisko
•    Steelium Optimabore HP piiput
•    Saatavissa olevat piiput 71-76 cm / 28" - 30"
•    Sisään upotetut Optimachoke HP supistimet

Sporting -mallin eroavaisuudet:
•    Kuminen perälevy
•    10x8 tähtäinkisko
•    Saatavissa olevat piiput 76-81 cm / 30" - 32"
•    Optimachoke HP supistime

 

sp5_1
3.luokan pähkinäpuut lähentelevät Premium luokkaa

Pistoolikahva on saatavilla joko 35/55 tai 38/60 tiputuksella niin oikea- kuin vasenkätisissä mallissa. Etutukki on tehty 3. luokan pähkinäpuusta, joka on käsitelty kiiltäväksi korostaen puun syitä. Pintakäsittely auttaa puuta kestämään paremmin sadetta ja kosteutta. Etu- ja takatukki on karhennettu tuomaan lisäpitoa. Haulikko on myös saatavissa säädettävällä perällä.

sp5_2
Legendaarinen 680-sarjan lukonkehys

Legendaarisesta 680-sarjasta oleva lukonkehys on tuotu nyt 687 Silver Pigeon V -haulikkoon. Se on tunnettu ohuesta ja tyylikkäästä muodosta, jossa vahva kehys on yhdistetty laadukkaaseen lukitusjärjestelmään. Lukonkehystä koristavat hienot kaiverrukset, jotka yltävät aina lukonkehyksen pohjaan, josta ne jatkuvat liipaisin kaareen ja etutukin vapauttimeen saakka.

sp5_3
Klassinen haulikko kehittyy modernin teknologian ansiosta

Tässä haulikossa Beretta käytti kaikista moderneinta 5-akselista laserteknologiaa luodessaan kaiverrukset pyöristetyille pinnoille, säilyttäen samalla täydellisen jatkuvuuden myös kehyksen reunoilla. Tämä on yleensä tyypillistä vain arvokkailla premium haulikoilla. Haulikossa on kullattu liipaisin. Piipunvalitisin on sijoitettu varmistimen sisään, josta piipunvalinta on helppo ja nopea tehdä ennen ensimmäistä laukausta. Äärimmäisen luotettava ja kestävä ulosheittojärjestelmä, joka on tullut tunnetuksi jo 680 -alustasta. Tämä alusta on ollut käytössä yli miljoonassa haulikossa yli 30 vuoden aikana.

sp5_4
Steelium piiput takaavat korkean suorituskyvyn

687 Silver Pigeon V haulikossa on kuuluisat Steelium piiput, jotka ovat tehty kolmiseosteisesta teräksestä. Metsästyshaulikkoon on saatavissa piiput 71-76cm / 28"30" pituuksilla ja sportinghaulikkoon 76-81cm / 30”-32”, jotka ovat kylmätaotut pitkällä ylimenokartiolla. Erityinen Optimabore HP -geometria, jossa on 80-millimetrin kaksoisvahvisteinen ylimenokartio, mikä on suunniteltu takaamaan erinomaisen suorituskyvyn ja aina täydellisen yhdenmukaisen kuvion kaikentyyppisillä ammuksilla, vähentäen samalla tuntuvaa rekyyliä. 70mm Optimachoke HP supistimet ovat teräshaulikelpoiset. Ventiloidut piiput yhdistettynä heijastamattomaan ja kuvioituun tähtäinkiskoon on selkeä viittaus ainutlaatuisempiin Beretan päällekkäispiippuisiin haulikoihin. Sporting-malliin voidaan asentaa asentaa välitähtäin. 

Englanninkielisen käyttöohjeen voit ladata Beretan sivuilta: https://www.beretta.com/en/beretta-user-manuals/