Steiner nothing escapes you logo
Steiner LRF
Brand

Ranger LRF

Suositushinta
1690,00

Ranger LRF 10x42 yhdistää tarkan lasermittauksen, innovatiivisen muotoilun ja täydellisen ergonomian yhteen kiikariin. Ainutlaatuinen virtaviivainen muotoilu, joka pitää sisällään kaiken elektroniikan ja mahdollistaa helpon käytön ja tarkan mittaamisen kaikissa tilanteissa.

Kirkas näyttö ja integroitu kulman kompensaatio mittaus mahdollistaa yksinkertaisen ja tarkan mittaamisen, näillä varmistat tarkat laukaukset. Steinerin legendaarinen kestävyys kuuluu kiikarin vakiovarusteeksi. Steiner Ranger LRF vie metsästyskokemukseksi kokonaan uudelle tasolle.

Innovatiivinen muotoilu ja ergonomia

Uudessa Ranger LRF on vaikuttava kokonaisuus, jonka uusi innovatiivinen muotoilu ja kehittynyt ergonomia. Tämä takaa turvallisen ja mukavan käytön jopa hanskat kädessä, kosteissa olosuhteissa.

Skannaustoiminto

Tällä toiminto helpottaa mittaamista liikkuviin kohteisiin vaihtuvilla etäisyyksillä.

Luokkansa paras näytön kirkkaus

Säädettävä näytön kirkkaus toimii kaikissa valaistusolosuhteissa.

Integroitu kallistusmittari

Tässä LRG kiikarissa on integroitu kallistusmittari, joka näyttää kallistuskulman tai kompensoidun matkan. Tämä ominaisuus on tärkeä metsästettäessä maastoissa, joissa korkeuserot ovat huomattavat.

Äärimmäinen kestävyys

Alumiinirungon kestävä ja luotettava rakenne kestää jopa 11g iskut. Typpitäytetty kiikari ei huurru eikä sisään pääse likaa ja se takaa häiriöttömän tarkkailun kaikissa olosuhteissa.