Steiner nothing escapes you logo
Steiner Observer 600x300
Brand

Steiner -kiikarit

Steinerin kiikarit soveltuvat kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin. Niitä käytetään esimerkiksi Nato-joukoissa ja Volvo Ocean Race -purjehduskilpailussa. Kaikille malleille on yhteistä erinomainen toimivuus ja luja rakenne.

Steiner Ranger Xtreme katselukiikari kikare
Ranger Xtreme

Päivitetty testivoittaja! Uudet linssit parantavat kontrastia, kuva-alaa ja valonläpäisyä (92 %). Uudistettu ergonominen silmäkuppi, joka on portaattomasti säädettävä sekä parannettu kaulahihna ja okulaarisuoja takasivat Ranger Xtremelle voiton saksalaisen Pirsch-metsästyslehden testissä. Versiot 8x32, 8x42, 10x42 ja 8x56.

 

 

 

Steiner Observer katselukiikari kikare
Observer

Uusi Observer-mallisto on valmistettu mahdollisimman suurta joustavuutta ajatellen monipuoliseen käyttöön erilaisissa tilanteissa ja vaihtuvissa olosuhteissa. Kaksi täysikokoista kevyttä tähtäintä on muotoiltu ergonomisesti helppoa ja mukavaa käyttöä varten pitkään kestä- vissä olosuhteissa. Valoisa kuvatoisto ja hyvä näkökenttä tekevät näistä tähtäimistä lyömättömiä luokassaan.

 

 

 

Steiner Safari Ultra Sharp katselukiikari kikare
Safari Ultra Sharp

Porroprisma-kiikari, jossa ainutlaatuinen tarkennus Porroprisma-mallit (8x30 ja 10x30) on varustettu SPORT AUTO FOCUS PLUS -tekniikalla. Helppokäyttöisellä säätimellä kiikari voidaan asettaa lähikatselusta (2–20 m) kaukotilaan. Lähikatselu on ollut aiemmin porroprisma-kiikareiden ongelmakohta, mutta SPORT AUTO FOCUS PLUS ratkaisee asian upeasti. Kaukotilassa kyse on tuttuun tapaan kiikarista, jota ei tarvitse tarkentaa, vaan voit seurata liikkuvaa riistaa helposti ja keskittyä tarkkailuun. 8x22- ja 10x26-mallit ovat todellisia kompaktikiikareita, jotka toistavat värit luonnollisina ja kuvan erittäin selkeänä. Kevyinä kumppaneina ne on helppo ottaa mukaan kaikkialle.

 

 

 

Steiner Wildlife XP katselukiikari kikare
Wildlife XP

Kun haluat kokea luonnon läheltä ja tarkasti on Wildlife XP -sarja juuri sinun valintasi. Steinerin innovatiivinen Ultra-High-Definition -optiikka tarjoaa korkeimman mahdollisen väriresoluution, kontrastin sekä väritarkkuuden. Nämä kiikarit tarjoavat ennenkokematonta ergonomiaa, lyömätöntä visuaalista erinomaisuutta sekä kestävyyttä kaikkiin olosuhteisiin.