Steiner nothing escapes you logo
Ranger 8
Brand

Steiner Ranger 8

Askel kohti täydellisyyttä

Steiner Ranger 8 tekee vaikutuksen monikäyttöisyydellään. Sen erittäin laaja näkökenttä, parantunut valonläpäisy, uusittu pinnan anodisointi yhdistettynä kahdeksankertaiseen zoomiin. Lisäksi kiikaritähtäin on kehitetty toimimaan täydellisessä yhteiskäytössä Clip-On laitteiden kanssa, joka on tulossa standardiksi nykyisissä metsästysmuodoissa. Lopputulos on täyttä Ranger laatua, jossa yhdistyy täydellinen optinen suorituskyky, yhdistettynä luotettavaan mekaniikkaan ja tunnettuun Steiner kestävyyteen. Se mahdollistaa täydellisen kontrollin täydellisen kontrollin kaikissa ampumatilanteissa. Uusi Ranger 8 tähtäinkiikari täyttää kaikki metsästäjän asettamat vaatimukset huolimatta sääolosuhteista ja se tulee asettamaan uudet standardit kahdeksankertaisen tähtäinkiikareiden sarjassa.

Ranger 8 1-8x24

ranger81-8

Ajojahtitähtäin
Täydellinen tähtäin nopeaan ja tarkkaan ampumiseen ajojahdeissa ja sen mahdollistaa kristallinkirkas kuva ja erittäin hieno valaistu tähtäinpiste, joka on toteutettu kuituvalolla. Kevyt tähtäin mahdollistaa matalan asennuksen ja laajan näkökentän 37,8m/100m matkalla

Ranger 8 2-16x50

ranger82-16

Tähtäin hiivintäjahteihin.
Elegantti kiikaritähtäin, joka paljastaa täydet ominaisuutensa hiivintäjahdissa pellon reunalla aamusta iltaan.

Ranger 8 3-24x56

Ranger83-24

Tähtäin kyttäysjahteihin.
Tehokas kiikaritähtäin, joka vakuuttaa sen monikäyttöisyydellään. Todellinen joka jahdin tähtäin, vaikuttavalla optisella suorituskyvyllä kaikissa olosuhteissa.

Ranger 8 4-32x56 BT

ranger84-32

Pitkien matkojen tähtäin
Valovoimainen ja kevyt kiikaritähtäin, joka nopeasti sopeutuu haastaviin ja muuttuviin olosuhteisiin pitkillä matkoilla.

XL-Näkökenttä

Paras mahdollinen tilannetietoisuus ja äärimmäinen turvallisuus kaikissa tilanteissa.

Steiner korkeakontrastinen optiikka

Helppo ja nopea maalinhallinta kirkkaalla ja korkeakontrastisella kuvalla. Tarkka reunasta reunaan kuva erinomaisella yksityiskohtien tunnistuksella.

Integroitu ballistinen torni

Säädettävä torni mahdollistaa ampujan nopean ja tarkan luodin lentoradan kompensoinnin eri matkoille. Mukana tulevat neljä erilaista numeroitua rengasta, joita säätämällä ampuja voi merkata haluamansa etäisyydet.

Zero Mode

Voit kääntää korkotornin helposti kohdistusetäisyydelle. Helpottaa toimintaa pimeässä ja nopeasti vaihtuvissa tilanteissa.

Parannettu valon läpäisy

Valonläpäisy on yli 92%, joka takaa kirkkaat kuvat jopa kaikkein haastavimmissa valaistusolosuhteissa.

Erittäin monikäyttöinen

8-kertainen zoom tekee Ranger 8 -kiikaritähtäimestä erittäin monikäyttöisen. Tunnistat riistan helposti kaikilta etäisyyksiltä ja erityisesti silloin kun sinun tarvitsee hallita montaa eri kohdetta samanaikaisesti.

Kuitutähtäin valoristikko

Kristallinkirkas punapiste voidaan säätää tarkasti kaikissa valaistusolosuhteissa.

Luotettava ja tarkka mekaniikka

Ranger 8 -kiikaritähtäimessä on erittäin tarkka ja säädettävä ristikko. Korko- sekä sivusäädöt ovat tuntuvia ja kuuluvia, joka takaa intuitiivisen käyttökokemuksen.

Elegantti, kevyt ja aistikas muotoilu

Yksiosainen runko on anodisoitu satiinipintaiseksi, jonka kestävyys vastaa Steinerin sotilasstandardeja. Muotoilu mahdollistaa helpon kiinnityksen kaikille alustoille.

Täydellinen parivaljakko Ranger 8 & Steiner Nighhunter C35 lämpötähtäin.

Lämpötähtäimet ovat tulleet osaksi metsästäjien jokapäiväistä jahtia.

Muunna yö päiväksi suorituskykyisellä Steiner Nighthunter C35 lämpötähtäimellä. Lämpötähtäimellä varmistat tarkat ja turvalliset riistalaukaukset. Steiner Ranger 8 on suunniteltu käytettäväksi yhdessä lämpötähtäinten kanssa.

Yhdessä lämpötähtäinten kanssa Ranger 8 maksimoi suorituskyvyn, laajan suurennusalueen, parallaksin säädön ansiosta. Luotettava ja erittäin tarkka yhdistelmä ei petä sinua koskaan.