Logo aimpoint testi
Aimpoint Micro S-1 600x300
Brand

Aimpoint-punapistetähtäimet

Aimpoint-punapistetähtäin on valmis silloin, kun sinäkin. Punapistetähtäin on todistettu ylivoimaiseksi sekä nopeudessa että tarkkuudessa: sitä käytettäessä voi pitää molemmat silmät auki, mikä parantaa havainnointikykyä ja tarkkuutta. Aimpoint-punapistetähtäimet toimivat kaikissa valo- ja sääolosuhteissa, aina paukkupakkasista helteisiin. Vedenpitävyys, sopivuus kaikkiin eri aseisiin sekä vuosissa mitattava paristonkesto tekee Aimpointista metsästäjän parhaan ystävän.

Aimpoint Acro C-2
Acro C-2

Aimpoint® Acro C-2 on Acro-sarjan seuraavan sukupolven punapistetähtäin. Uuden CR2032-paristokoon ja uuden dioditekniikan ansiosta Acro C-2 kestää 5 vuotta jatkuvaa käyttöä asetuksella 6/10 (päivänvaloasetus). Uusi LED antaa tähtäimeen kirkkaamman 3,5 MOA pisteen. Acro-sarja sisältää laajan valikoiman saatavilla olevia kiinnitysratkaisuja, jotka mahdollistavat Acro C-2 -optiikan asentamisen useille asealustoille, kuten haulikoihin ja kivääreihin, tai sitä voidaan käyttää varatähtäimena suurennettuihin kiikaritähtäuksiin. Suljetun järjestelmän ansiosta se on luotettava ja toimiva kaikissa sääolosuhteissa. Acro C-2 on kevyt, matalaprofiilinen optiikka, joka tarjoaa nopean kohteen haun ja rajoittamattoman näkökentän.

Aimpoint Micro S-1
Micro S-1

Aimpoint S-1 on suunniteltu erityisesti haulikon kanssa käytettäväksi. Innovatiivinen uusi hiilikuituvahvisteinen kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa erittäin matalan asennuksen lisäämättä painoa. Micro S-1 kiinnittyy mihin kohtaan tahansa haulikonkiskoa ja monipuoliset säätöpalat mahdollistavat sen kiinnittämisen useimpiin kiskomalleihin. Micro S-1 parantaa metsästäjien osumisvarmuutta ja toimii hyvin myös savikiekkojen ammunnassa. Kompakti ja matala koko sopii luonnollisesti haulikolla ammuntaan. Iso, kirkas 6 MOAn piste nopeuttaa tähtäämistä ja antaa nopeasti selkeän tähtäyskuvan.

Aimpoint Micro H-2
Micro H2

Micro H2:ssa on uudistettu ja vahvistettu rakenne jonka ansiosta punapistetähtäin on entistä kestävämpi. Lisäksi Micro H2:ssa on nyt vakiona linssisuojat. Aimpoint on myös uudistanut itse linssejä taatakseen parhaimman mahdollisen valonläpäisyn ja punapisteen selkeyden. Saatavilla suoraan Sako, Tikka, Weaver/Picatinny, Leupold QR ja Blaser-jalustalla.

Aimpoint 9000L & 9000S
9000L & 9000S

9000L on täysikokoinen punapistetähtäin, jonka luotettavuus ja erinomainen suorituskyky tekevät siitä oivan valinnan suurriistan metsästykseen. 9000L on suunniteltu pulttilukollisiin kivääreihin, joissa on standardi- tai magnumkokoinen lukkolaite; pituutensa puolesta se kuitenkin sopii mihin tahansa suurriistan metsästykseen tarkoitettuun aseeseen.

Aimpoint CompC3
CompC3

Aimpoint CompC3 on suunniteltu tilanteisiin, joissa tarvitaan pienikokoista punapistetähtäintä 30 mm runkoputkella. Kompaktin koon ja kevyen painon ansiosta CompC3 soveltuu hyvin mm. karbiineihin, jousiin ja pistooleihin.

Aimpoint H30s H30L punapistetähtäin
Hunter H30S & H30L

Aimpoint Hunter -sarjan moderni ulkomuoto ja ominaisuudet tekevät näistä oikean valinnan nykyaikaiselle metsästäjälle. Kapea, kompakti design tekee Aimpoint H30S -punapistetähtäimestä oivan kumppanin kevyemmille, kompakteille aseille. Hunter H30L -punapistetähtäimen putken halkaisija on 30 mm, joten sen voi helposti kiinnittää käyttäen aseen standardirenkaita. Punapistetähtäimen kiinnitykseen käy kaikki 30 mm standardirenkaat.

Aimpoint Hunter H34L & H34S
Hunter H34L & H34S

Hunter H34L -punapistetähtäimessä yhdistyvät klassiset korkealuokkaiset Aimpoint-ominaisuudet: lyömätön kestävyys sekä paristonkesto, joka mitataan vuosissa. Sen lisäksi H34L-tähtäimessä on paranneltu optinen suorituskyky kiitos 34 mm runkoputken. Hunter H34S -punapistetähtäimessä on kaikki H34L-mallin kehittyneet ominaisuudet, mutta kompaktimpi koko. Näin se sopii erinomaisesti metsästyshaulikoihin ja kivääreihin, joissa on standardimittainen laukaisulaite.

Micro H2 Limited Edition
Micro H2 Limited Edition

Suosittu Aimpoint H-2 -punapistetähtäin saatavilla nyt myös Blaze Orange -värissä.