Logo beretta white
BRX1
Brand

Beretta BRX1

Suositushinta
1690,00

BRX1 Ensimmäinen Beretan suoravetoinen metsästyskivääri.

Beretta astuu metsästyskiväärien maailmaan ja valitsee lineaarisen latausjärjestelmän tuottaakseen vallankumouksellisen aseen, jossa yhdistyy vuosien kokemus Beretta konsernin valmistamista aseista viranomaisten ja siviileiden käyttöön.

BRX1 takaa äärimmäisen nopeuden, tarkkuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden sekä ladattaessa että ensimmäisen laukauksen jälkeen ammuttuina. Nopeus, tarkkuus ja luotettavuus ovat vakiovarusteina tässä kiväärissä.

Vaihtopiippuinen ase mahdollistaa nopeat kaliiperin vaihdot, kolme erikseen pikasäädettävää laukaisuvastetta ja aseen kätisyyden vaihto onnistuu ilman erikoistyökaluja. Nämä ominaisuudet tekevät BRX1: stä monipuolisen, modernin ja modulaarisen aseen, joka sopii kaikille metsästäjille jokaiseen jahtiin.

brx1-details1
Suoravetoinen latausjärjestelmä

Suoravetoisen latausjärjestelmän ylivoimainen etu on nopeus. Aseen lataamiseksi ei tarvitse tehdä kiertoliikettä, vain edestakainen vetoliike lataa aseen silmän räpäyksessä. Lukon kampi on sijoitettu 45 asteen kulmaan, liipaisimen viereen, joka takaa täydellisen erogonomian nopeaan lataukseen.

 

 

 

 

 

brx1-details2
Vaihtokaliiperi

BRX1:stä tekee erittäin monipuolisen metsästysaseen vaihdettava piippu ja kaliiperi. Piipun vaihtamisen yhdeydessä kiikaria ei tarvitse irroittaa, vaan kohdistus pyysyy samana, taaten 3 SUB MOAn tarkkuuden.

 

 

 

 

 

brx1-details3
Kätisyyden vaihto

Kätisyyden vaihtaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja tekee kivääristä monipuolisen käyttää niin vasen kuin oikeakätisille.

 

 

 

 

 

brx1-details4
Säädettävä laukaisukoneisto

Helposti irroitettavassa laukaisukoneistossa on mahdollista säätää laukaisuvastus kolmiportaisesti 900g 1200g tai 1500g. Tämän muuttamiseksi ei tarvita mitään työkaluja.