Logo+Chapuis1

ROLS

Valitse kaupunki
Enter an address to filter results.

ROLS MALLISTO

ROLS on vaihtopiippuinen suoravetolukkoinen kivääri. Aseet valmistetaan Ranskassa St Bonnet le Chateaun alueella sijaitsevassa pienessä tehtaassa ja ovat hyvin pitkälle käsityötä
parhaista mahdollisista komponenteista.

ROLS Feature 1
Suoravetolukko

Chapuisin kehittämä suoravetolukko on erittäin turvallinen ja lukossa on sulkupintaa 260mm2 mikä on kilpailijoihin nähden tuplamäärä. Turvallisuutta lisää aseen viritinjärjestelmä, joka pitää aseen aina varmistettuna kunnes päätät ampua ja poistamalla aseen varmistuksen virität samalla aseen. Myös lukon sulku on suunniteltu siten ettei ase voi laueta ellei lukko ole täysin suljettu.

Rols Feature 2
Irtolipas

Irtolippaaseen voit ladata neljä patruuna ja se on ladattavissa myös päältä päin nopeissa tilanteissa.

ROLS Feature 3
Lisätietoa

Aseet toimitetaan aina kovassa, pehmustetussa kuljetuslaukussa. Aseen mukana tulevat piipunvaihtotyökalut ja aseenhihnalenkit asennusta varten. Aseen mukana tulevat piipunvaihtotyökalut ja aseenhihnalenkit asennusta varten. Piiput ovat aina vaimenninkierteellä 14/1 ja lisävarusteena piippuihin on saatavilla avotähtäimet. Tähtäinkiikarit kiinnitetään piippuun Recknagelin valmistamilla pikajaloilla. Voit valita rengaskiinnitteisen tai kiskokiinniteisen jalan tarpeesi mukaan. Halutessasi tähtäin voidaan asentaa tehtaalla ja kohdistaa ase haluamallesi patruunalle.

Saatavilla olevat kaliiberit:
6,5x55SE, 243win, 308win, 30
06sprg, 9,3x62 ja 300winmag