Logo sako
sako100-explorer-carbon
Brand

Sako 100 Explorer Carbon

Suositushinta
6200,00

Vaihtokaliiperinen kivääri metsästyselämysten kohokohtiin.

Sako 100 on sadan vuoden kiväärikehityksen kulminaatio – parasta mitä Sakolla on tarjota. Todellinen premium-metsästyskivääri intohimoisille metsästäjille ja seikkailijoille. Vaihtokaliiperiominaisuus, tukeva metallinen rakenne sekä säädettävä korkealuokkainen laukaisukoneisto yhdessä ennen kokemattoman tuntuman ja varmistinratkaisuiden kanssa tekevät tästä kivääristä soveltuvan erilaisten riistaeläinten metsästämiseen eri kausien ja ympäristöjen vaihtuessa. Lyhyesti, Sako 100 on äärimmäinen valinta monipuoliselle metsästäjälle. 

 

Sako 100 Explorer Carbon
Sako 100 piipunvaihto
Piipunvaihto on tehty helpoksi

Sako 100 piipunvaihto on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi, mahdollistaen vaivattoman kaliiperin vaihdon myös matkan päällä.
 

Sako 100 tukit
Vaihdettavat tukit: Pähkinäpuinen / Hiilikuitu

Sako 100 –kivääristä on kaksi erilaista versiota: upea Explorer Wood kunnioittaa Sakon 100-vuotista perinnettä päivitettynä moderneilla ominaisuuksilla, sekä tyylikäs ja vahva Explorer Carbon on oiva valinta kevyemmän ratkaisun etsijälle.
 

Sako 100 kiikarinjalat
Piippuun kiinnitetty kiikari takaa tarkkuuden

Yksi suunnittelun avainasioista Sako 100 –kiväärissä on kiikarin kiinnitys piippuun, mikä mahdollistaa tarkkuuden säilyttämisen kaliiperin vaihdon yhteydessä – ominaisuus, jota matkustavat metsästäjät arvostavat.
 

Varusteet
Huippuluokan varusteet vastaavat vaativan metsästäjän tarpeisiin

Sako 100 tuoteperheessä on laaja valikoima laadukkaita varusteita, jotka mahdollistavat todellisen metsästyselämyksen. Tyylikkäiden varusteiden ansiosta seikkailijat ja metsästäjät tuntevat Sako 100 –kiväärin omakseen.
 

Avattu Sako 100
Alumiininen V-petaus toistettavaan tarkkuuteen

Sako 100 –kiväärissä on alumiiniset petauspinnat, jotka on sunniteltu ja valmistettu takaamaan aseen vakavuus, luotettavuus ja kestävyys.
 

Sako 100 takatukki
Korkealuokkaiset materiaalit haastaviin metsästysolosuhteisiin

Kaikki Sako 100 –kiväärissä käytetyt materiaalit ja pinnoitteet ovat tarkasti valittu ja testattu edustamaan kiväärin premium-asemaa: lukon timanttipinnoitus (DLC) ja kehyspiipun Cerakote Elite –pinnoitus tekevät Sako 100 –kivääristä kestävän kestävän olosuhteista riippumatta, missä päin maailmaa tahansa.
 

Sako 100 käsiviritin
Sako 100-kiväärin käsiviritin

Sako 100 –kiväärin säädettävä laukaisulaite luo helpon käyttöliittymän. Laukaisupaineen säätöalue mahdollistaa suurimmalle osalle käyttäjistä sopivan asetuksen jokaiseen tilanteeseen, ja säädön voi tehdä helposti missä vain ja ilman aseen purkamista. Sako 100 on varustettu käsivirittimellä (handspannung). 

Sako 100 pulttilukko
Legendaarinen pulttilukkomekanismi turvalliseen ja tarkkaan käyttöön

Sako 100 -kiväärin lukko on pinnoitettu timanttipinnoitteella, joka luo erittäin kestävän ja sileän pinnan. Kulutus- ja säänkeston lisäksi pinnoite helpottaa lukon liikettä ja vähentää lukon ääntä.
 

Sako patruunat
Optimoitu metsästyselämys Sakon patruunoiden avulla

Sako on yksi harvoista asevalmistajista maailmassa, joka valmistaa aseiden lisäksi myös patruunoita. Tämä tarkoittaa että sekä Sako 100 –kivääriä että Sako paruunoita on testattu paljon yhdessä markkinoiden parhaan metsästyselämyksen aikaansaamiseksi.

Vaihtokaliiperit

Sako 100 tulee saataville seuraavissa kaliipereissa: 243 Win, 308 Win, 6.5 CM, 6.5x55 SE, 270 Win, 30-06 Sprg, 8x57IS, 9.3x62, 7mm Rem Mag, 300Win Mag, 375 H&H.