Logo sako
Sako 90 Adventure
Brand

Sako 90 Adventure

Suositushinta
3300,00

Sako 90 Adventure vie käytettävyyden ja käytännöllisyyden uudelle tasolle. Säädettävä lasikuitutukki ja Tungsten Cerakote -pinnoitettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koneisto tekevät kivääristä erittäin kestävän kaikissa olosuhteissa, tarjoten samalla parhaan ergonomian eri metsästystilanteisiin. Kiväärin keveyden ansiosta sitä on miellyttävä kantaa, laaja kaliiperivalikoima mahdollistaa eri riistalajien metsästyksen, ja teknologiset ratkaisut materiaalien osalta takaavat luotettavuuden missä tahansa ympäristössä. Kiväärin tukevuutta ja tarkkuutta lisäävät petauksen ja lukkokehyksen hiilikuituvahvikkeet.
 

Sako 90 Adventure1
SAKO hiilikuituvahvisteinen lasikuitutukki on uskomattoman kevyt

Äärimmäisen kestävä, tukeva ja kevyt tukki sisältää hiilikuituvahvikkeet lukkokehyksen ja rekyyliharkon ympärillä. 360-asteinen lasikuitupunos tuo jämäkkyyttä ja säädettävä poskipakka takaa täydellisen ergonomian.
 

Sako 90 Adventure2
Säädettävä Sako 90 liipaisin

Tarjoaa mahdollisuuden valita viiden eri vetovastuksen välillä purkamatta kivääriä. Myös liipaisimen asento on säädettävissä.
 

Sako 90 Adventure3
Sakon legendaarinen pulttilukko Picatinny-lukkokehyksellä

Markkinoiden luotettavin, testatuin ja toimivin pulttilukko takaa parhaan turvallisuuden ja patruunoiden luotettavan syötön. Koneistettu Picatinny-lukkokehys tarjoaa joustavuutta optiikan kiinnittämiseen sekä parhaan osumatarkkuuden joka laukauksella.
 

Sako 90 Adventure4
Materiaali- ja pinnoiteratkaisut parantavat kestävyyttä

Luotettavuus, tukevuus ja kestävyys ovat Sako 90 Adventuren ydin. Huoltovapaa lasikuitutukki on suojattu luonnonvoimilta kestävällä pinnoitteella. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu koneisto on pinnoitettu Tungsten Cerakote -pinnoitteella, mikä suojaa paitsi olosuhteilta, myös mekaaniselta rasitukselta.
 

Sako 90 Adventure5
Karhennettu pinta takaa pysyvän otteen kaikissa olosuhteissa

Sako 90 Adventuren tukki on karhennettu pinnoitteen avulla kauttaaltaan. Sen lisäksi pistoolikahva ja etutukki on varustettu erityisellä kumipinnoitteella.