Logo sako
Sako 90 Peak
Brand

Sako 90 Peak

Suositushinta
3900,00

Sako 90 Peak on yksi markkinoiden kevyimmistä pulttilukkoisista kivääreistä, joka on rakennettu uudistetulle Carbonlight -alustalle. Se on suunniteltu todellisille seikkailijoille, jotka etsivät täydellistä työkalua kaikkien aikojen metsästysretkelle erämaassa. Tässä huippukevyessä metsästyskiväärissä on karhennettu hiilikuitutukki, oikeakätinen kämmentuki ja poskituki. Pienissä kaliipereissa (S-action) vain 2,6 kg painava Sako 90 Peak on poikkeuksellisen miellyttävä kantaa pitkilläkin vaelluksilla. Se on saatavilla myös vasenkätisenä ja eri kaliiperikoossa, mukaan lukien M-kehyskoossa. SAKO 90 Peak on yksinkertaisesti täydellinen kivääri vuoristojahtiin.
 

SAko 90 Peak1
SAKO hiilikuitutukki on äärimmäisen kevyt

Uskomattoman tukeva, luja ja kevyt 3D-punottu hiilikuitutukki on myös erittäin hiljainen rekyylinhallinnan ja toistettavan äärimmäisen tarkkuuden takaamiseksi.
 

SAko 90 Peak2
Säädettävä Sako 90 liipaisin

Tarjoaa mahdollisuuden valita viiden eri vetovastuksen välillä purkamatta kivääriä. Myös liipaisimen asento on säädettävissä.
 

SAko 90 Peak3
Materiaali- ja pinnoiteratkaisut parantavat kestävyyttä

Pitkillä metsästysretkillä vuoristossa sää vaihtelee usein huonon ja kamalan välillä. Sen vuoksi on tärkeää, että voit luottaa kivääriisi kun pääset vihdoin ampumatilanteeseen. Sako 90 Peak on huolellisesti varusteltu kestävyyttä parantavilla ratkaisuilla. Laukaisukoneisto on valmistettu helppohoitoisesta ruostumattomasta teräksestä ja jopa tukin näkyvät hiilikuituosat on UV-suojattu.
 

SAko 90 Peak4
Karhennettu pinta takaa pysyvän otteen kaikissa olosuhteissa

Paljas hiilikuitu on liukasta, mikä ei ole ihanteellista märissä olosuhteissa. Sako 90 Peakin tukki on kauttaaltaan karhennuspinnoitettu, jotta ote on pitävä kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.
 

SAko 90 Peak5
Miellyttävä ampumiskokemus huolellisesti suunnitellun ergonomian ja suujarrun ansiosta

Peak-tukin pelkistetty muotoilu tarjoaa miellyttävän ampuma-asennon, jossa käsi asettuu luonnolliseen asentoon pistoolikahvalle ja korotettu poskipakka asettaa silmän oikealle tasolle tähdättäessä. Vaikka kivääri on äärimmäisen kevyt, myös suurilla kaliipereilla ammuttaessa rekyyli on siedettävä. Kiitos siitä kuuluu RTM-hiilikuidun ja suujarrun rekyyliä vaimentaville ominaisuuksille.