Logo sako
Brand

S20

Valitse kaupunki
Enter an address to filter results.

Uusi Sako S20 on ensimmäinen oikea hybridikivääri, joka soveltuu sekä metsästäjille että urheiluampujille. Ase on suunniteltu aktiivisille harrastajille, jotka haluavat hallita kaikki ampumistilanteet. Modulaarinen rakenne mukautuu erilaisiin tarpeisiin, minkä vuoksi Sako S20 on täydellinen ja aikaa kestävä pulttilukkokivääri pitkälle tulevaisuuteen. 

ELINIKÄINEN KUMPPANI

Sako S20 on suunniteltu niin, että se voi palvella sinua kaikkialla, minne polkusi viekin. Voit olla varma, että kiväärisi vastaa aina haasteisiin. 

Katso Sako S20 -hybridikiväärin esittelyvideo (englanniksi)

Kaksi metsästäjää lumisilla vuorilla Sako S20 -kiväärien kanssa

VALITSE SINULLE SOPIVA SAKO S20

Valitsintyökalullamme löydät helposti juuri sinun näköisesi Sako S20 -kiväärin, joka sopii käyttöösi kaikissa olosuhteissa.

Siirry S20-valitsintyökaluun: https://s20.sako.fi/global

Lähikuva Sako S20 metsästyskivääristä metsästäjän käsissä

Suomessa valmistettuja Sako-kiväärejä myydään kaikilla mantereilla. Hae lähin jälleenmyyjäsi täältä.

 

OMINAISUUDET

Lähikuva Sakon kylmätaotusta S20-piipusta
Kylmätaottu piippu

Kaikissa Sako-kivääreissä – Sako S20 mukaan lukien – on huippuluokkainen kylmätaottu piippu. Kylmätaottu piippu tuo mukanaan useita etuja: ne ovat kestäviä, tarkkakäyntisiä ja erittäin mittatarkkoja. Kylmätaonta muuttaa teräksen rakennetta niin, että materiaalin lujuus paranee, mikä pidentää piipun kestoikää. Kylmätaottuja piippuja ei myöskään tarvitse "ajaa sisään", vaan ne tarjoavat erinomaista tarkkuutta heti ensimmäisestä laukauksestasi lähtien.

Lue lisää kylmätaotusta piipusta

Lähikuva Sakon tarkkuus- ja metsästystukeista
Irrotettavat ja vaihdettavat tukit

Tukkien muunneltavuus on yksi hybridikiväärin tärkeimmistä ominaisuuksista. Sako S20 -kiväärin tukkien irrotettavuus  ja vaihdettavuus mahdollistaa laajan modulaarisuuden niin, että kivääri voidaan konfiguroida mieltymyksiesi mukaan erilaisilla taka- ja etutukeilla. Näin voit viedä ammuntaharrastustasi haluamaasi suuntaan.

S20-kiväärin myötä Sako esittelee kaksi tukkityyppiä: taktisen tarkkuustukin ja ergonomisen metsästystukin.

Lue lisää irrotettavista tukeista

Sakon S20 hybridikivääri lisävarusteineen
Varusteet

Erittäin muunneltava Sako S20 on yhtä monipuolinen kuin harrastuksesi. Laaja varustevalikoima takaa, että voit käyttää S20-kivääriäsi parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa tilanteissa sekä radalla että metsällä.

Varusteita voidaan kiinnittää helposti alumiinisiin M-LOK-kiinnikkeisiin.

Lue lisää varusteista

Lähikuva Sako S20-kiväärin lippaasta
Cartridge+-lipas

Sako S20 -kiväärin keskeltä syöttävä kaksirivinen Cartridge+-lipas on kestävä ja luotettava, ja lisäksi se mahdollistaa pidemmän latauspituuden. Näin se palvelee paremmin jälleenlataajia ja suojaa luotien kärkiä ja takaa patruunoiden sujuvan syötön.

Lue lisää Cartridge+-lippaasta

Sako S20-kiväärin alumiiniruoto
Alumiinirunko

Sako S20 -kiväärin alumiinirunko toimii tukevana ja korkealaatuisena tukirakenteena. Lisäksi se välittää rekyylivoiman takatukkiin. Kaikki S20-kiväärin varusteet kiinnitetään tähän runkoon, millä taataan niiden kestävä, turvallinen ja helppo asennus.

Lue lisää alumiinirungosta

Sako S20 -kiväärin säädeltävyyteen vaikuttavat osat
Säädettävyys

Sako S20 -kiväärin tukissa on runsaasti säätöjä. Sen tarkoitus on sopia ampujalle aina virheettömästi riippumatta siitä, mitä lajia hän harrastaa, mikä on hänen mieluisin ampuma-asentonsa, missä asennossa hänen vartalonsa on, tai kuinka suuret kädet hänellä on. Mukava ote kivääristä on tasaisesti toistettavan tarkkuuden perusta.

Lue lisää säädettävyydestä

Sako S20 -kiväärin liipaisinkoneisto
Säädettävä laukaisukoneisto

S20-kiväärin laukaisukoneisto on saatavana sekä etuvedollinen että etuvedoton versio. Molempien versioiden kaikki laukaisukoneiston osat on koottu erittäin tarkasti koneistettuun alumiinirunkoon, mikä tarjoaa tinkimättömän laadukkaan, huippuluokan laukaisun.

Lue lisää säädettävästä laukaisukoneistosta

Sako S20 -kiväärin kokonaisuuden uudet ratkaisut
Sako Precision-ratkaisu

Sako S20 on ensimmäinen kivääri, jossa Sako Precision-ratkaisu esitellään maailmalle. S20-kiväärimme ovat enemmän kuin osiensa summa, koska todellinen käyntitarkkuus ei määräydy kiväärin yksittäisten osien vaan kiväärin muodostaman kokonaisuuden mukaan. Tästä syystä loimme kiväärillesi luotettavan ja vakaan perustan – täynnä ominaisuuksia, jotka takaavat sinulle toistettavan tarkkuuden sekä metsällä että radalla.

Lue lisää Sako Precision-ratkaisusta