Irroitettavat tukit

Tukkien muunneltavuus on yksi hybridikiväärin tärkeimmistä ominaisuuksista. Sako S20 -kiväärin tukkien irrotettavuus  ja vaihdettavuus mahdollistaa laajan modulaarisuuden niin, että kivääri voidaan konfiguroida mieltymyksiesi mukaan erilaisilla taka- ja etutukeilla. Näin voit viedä ammuntaharrastustasi haluamaasi suuntaan.

S20-kiväärin myötä Sako esittelee kaksi tukkityyppiä: taktisen tarkkuustukin ja ergonomisen metsästystukin.

 

MUOTOUTUU MIELTYMYKSIESI MUKAISEKSI

Vaihdettavat tukit varmistavat, että voit käyttää kivääriäsi helposti eri tilanteissa ja voit kokeilla uusia ratkaisuja ilman, että joudut investoimaan uuteen kalliiseen kivääriin.

KIISTATTOMAN HYVÄ ERGONOMIA

Sekä taktisella tukilla että metsästystukilla varustettu versio on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman mukava ampuma-asento. Suunnittelussa on panostettu ergonomiaan, ja lisäksi tukit tarjoavat useita säätömahdollisuuksia.

ALLE 1 MOA:N TARKKUUS

S20:n tarkkaan harkitut ja taidolla toteutetut ominaisuudet kylmätaotuista piipuista säädettävyyteen varmistavat, että ase kykenee helposti alle 1 MOA:n tarkkuuteen.

Taktinen tarkkuustukki

S20:n taktinen tarkkuustukki yhdistää laajan modulaarisuuden erittäin hyvään ergonomiaan niin, että se soveltuu vaativien tarkkuusampujien tarpeisiin. Ergonomia onkin kaiken kaikkiaan lähempänä Sako TRG:tä ja muita moderneja tarkkuuskiväärejä kuin perinteistä metsästyskivääriä. 

Ergonominen metsästystukki

Sako S20:n metsästyskäyttöön tarkoitettu takatukki on suunniteltu ergonomiseksi ja erittäin mukavaksi ampua. Mukavan ja ergonomisesti oikean otteen saaminen kivääristä parantaa tarkkuutta. Nopeassa metsästystilanteessa tämä voi olla ratkaiseva tekijä riistalaukauksen onnistumisessa.

Mikä on hybridikivääri?

Hybridikivääri sisältää ominaisuuksia sekä metsästys- että tarkkuuskivääreistä. Tämä tekee kivääristä erittäin monipuolisen, koska käyttötarkoituksen vaihtaminen on mahdollista helposti  tarkkuusammunnasta metsästyskäyttöön ja takaisin.  
 
S20 suunniteltiin erityisesti aktiivista, ammunnan eri muodoista pitävää ampujaa ajatellen. Näin ase soveltuu niin huipputarkkuuden hiontaan radalla kuin lempiriistan jahtaamiseen metsässä. Voit aina ottaa uuden suunnan harrastuksessa ja luottaa siihen, että kiväärisi vastaa haasteeseen.  

Mikä on peukaloreikätukki?

Peukaloreikätukki mahdollistaa pistoolikahvanomaisen otteen, joka on luontevan ergonominen. Näin ote kivääristä on tukeva ja ampuma-asennosta muodostuu mukava, minkä ansiosta kiväärin hallittavuus ja vakaus paranevat.

Katso video tukkien irroitettavuudesta (englanniksi)

Molemmat irroitettavat tukit ja kolme mahdollista piippua