Säädeltävyys

Sako S20 -kiväärin tukissa on runsaasti säätöjä. Sen tarkoitus on sopia ampujalle aina virheettömästi riippumatta siitä, mitä lajia hän harrastaa, mikä on hänen mieluisin ampuma-asentonsa, missä asennossa hänen vartalonsa on, tai kuinka suuret kädet hänellä on. Mukava ote kivääristä on tasaisesti toistettavan tarkkuuden perusta.

MONIPUOLISESTI SÄÄDETTÄVÄ

Sako S20 -kivääri on tarkoitettu mukautumaan sinun ergonomiaasi. Näin otteesi S20-kivääristä on aina oikea.

KIISTATTOMAN HYVÄ ERGONOMIA

Sekä taktisella/tarkkuustukilla että metsästystukilla varustettu versio on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman mukava ampuma-asento. Suunnittelussa on panostettu ergonomiaan, ja lisäksi tukit tarjoavat useita säätömahdollisuuksia.

ALLE 1 MOA:N TARKKUUS

Mukava ampuma-asento ja kiväärin oikeat säädöt ovat tärkeitä tarkkuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Kiväärin säädettävyys

Nopeasti säädettävä poskipakka on muotoiltu ja valmistettu nimenomaan Sako S20 -kivääriä varten. Säätö onnistuu helposti yhdellä kädellä yhtä nappia painaen. Poskipakan numeroitu säätöasteikko osoittaa sinulle aina oikean kohdan. 
 
Säädettävä vetopituus auttaa parhaan mahdollisen ampuma-asennon löytämisessä. Vetopituutta voidaan muuttaa 5 mm paksuilla jatkopaloilla. S20-kiväärin toimitukseen sisältyy kaksi jatkopalaa, ja niitä on mahdollista hankkia lisävarusteena.  
 
S20 sopii kaikille kehotyypeille ja kaikkiin ampumistilanteisiin, sillä siihen voidaan yhdistää laaja valikoima M-LOK- ja QD-yhteensopivia lisävarusteita.  
 
Hihnan QD-kiinnityspisteet mahdollistavat hihnan nopean ja helpon kiinnittämisen. Voit valita, haluatko kantaa kivääriä metsästystapaan selässä vai taktiseen tyyliin etupuolella. Hihnan QD-kiinnityspisteet löytyvät aseen molemmilta puolilta. Voit esimerkiksi kiinnittää S20-kiväärin repun päälle taktisella hihnalla (saatavana lisävarusteena).

Katso video S20-kiväärin säädeltävyydestä (englanniksi)

Lähikuva Sakon S20-kiväärin tukista