Sako Precision-ratkaisu

Sako S20 on ensimmäinen kivääri, jossa Sako Precision-ratkaisu esitellään maailmalle. S20-kiväärimme ovat enemmän kuin osiensa summa, koska todellinen käyntitarkkuus ei määräydy kiväärin yksittäisten osien vaan kiväärin muodostaman kokonaisuuden mukaan. Tästä syystä loimme kiväärillesi luotettavan ja vakaan perustan – täynnä ominaisuuksia, jotka takaavat sinulle toistettavan tarkkuuden sekä metsällä että radalla.

Lukonkehykseen integroitu Picatinny-kisko

Kun Picatinny-kisko on koneistettu suoraan lukonkehyksen teräspintaan, rakenne on taatusti tukevampi ja kestävämpi kuin jos kisko olisi liimattu kehykseen. Tämä on paras ja kestävin tapa kiinnittää optisia tähtäimiä niin, että ne pysyvät varmasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa. Itse lukonkehys on kiinnitetty kolmesta pisteestä (pitkälti vastaava ratkaisu kuin TRG-malleissamme), mikä muodostaa varman liitoksen lukonkehyksen ja rungon välille.

Täyspitkä alumiininen petausjärjestelmä

Tukeva petaus on tärkeässä asemassa kiväärin toistettavan tarkkuuden ja käynnin tasaisuuden suhteen. Kun tukki ja lukkolaite on liitetty toisiinsa täydellisesti, se muodostaa vahvan perustan sille, että tukin vakaus säilyy pitkään ja että kivääri on tasapainoinen, luotettava ja tarkka.

S20-kiväärin V-muotoinen petausjärjestelmä on koko lukonkehyksen pituinen. V-muotoinen petausjärjestelmä on yhdistetty alumiinirunkoon työstettyihin viistoihin pintoihin, ja yhdessä ne parantavat kiväärin toistettavaa tarkkuutta. Itse lukonkehys on kiinnitetty pohjastaan runkoon kolmella ruuvilla, ja tämä kolmipistekiinnitys muodostaa varman ja turvallisen liitoksen lukonkehyksen ja rungon välille.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa lukossa on kolme sulkuolkaa ja vaihdettava lukon kampi

Lukko on valmistettu korkealaatuisesta ja säänkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Sulkuolkien pinta-ala on suuri, ja ne on muotoiltu niin, että lukon ja kiväärin käyttö ja toiminta on sujuvaa, nopeaa, turvallista ja tarkkaa. Lisäksi suuri sulkuolkien pinta-ala parantaa sekä turvallisuutta että suorituskykyä. Myös S20-kiväärin lukko on modulaarinen, koska lukon kampi on vaihdettavissa.

Katso esittelyvideo S20-kiväärin Precision-ratkaisusta (englanniksi)

Sako S20 -kiväärin kokonaisuuden uudet ratkaisut