Varusteet

Erittäin muunneltava Sako S20 on yhtä monipuolinen kuin harrastuksesi. Laaja varustevalikoima takaa, että voit käyttää S20-kivääriäsi parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa tilanteissa sekä radalla että metsällä. Varusteita voidaan kiinnittää helposti alumiinisiin M-LOK-kiinnikkeisiin.

 

VARUSTELE KIVÄÄRISI TULEVAISUUTTA VARTEN

Varusteilla voit muuttaa kivääriäsi täysin haluamaasi käyttöön. Jotkin varusteet on suunnattu metsästäjille, kun taas toiset soveltuvat paremminkin rata- ja kilpakäyttöön.

SÄÄDETTÄVÄ ERGONOMIA

Sopivat varusteet auttavat, kun siirryt pystyasennosta makuuasentoon tai kun maasto asettaa haasteita. Varusteiden ja  S20-kiväärin säätömahdollisuuksien avulla kiväärin säätö kutakin ammuntatilannetta varten sujuu nopeasti ja tarkkuutta vaarantamatta.

KESTÄVÄ KAIKISSA OLOSUHTEISSA

Varusteiden kiinnitys suoraan alumiinirunkoon myös alumiinisten M-LOK-kiinnityspisteiden avulla varmistaa, että varusteet ovat tukevasti kiinni vaikeimmissakin olosuhteissa.

Saatavilla olevat lisävarusteet Sako S20-hybridikiväärille

Sakon S20 hybridikiväärin kiikarinjalkajärjestelmän osat

KIIKARINJALKAJÄRJESTELMÄ

S20-kiväärin kiikarinjalkajärjestelmä on vertaansa vailla oleva uutuus. Se on valmistettu erittäin kestävästä lentokonealumiinista ja teräksestä. Kiikaritähtäin kiinnittyy tukevasti aseeseen jämäkän alumiinijalustan ansiosta. Saatavana on kattava valikoima eri kokoisia kiinnitysrenkaita, millä varmistetaan, että jokainen ampuja löytää niistä varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Lisäksi kiinnitysrenkaat voidaan kiinnittää eri kohtiin jalustaa, jolloin sekä pitkät että lyhyet kiikaritähtäimet voidaan helposti kiinnittää sopivalle etäisyydelle. Kiikarinjalkajärjestelmä sisältää jalustan ja kiinnitysrenkaat.

Sakon S20 hybridikiväärin seinätuki

BARRICADE STOP

Lippaan etupuolelle kiinnitettävä barricade stop antaa mahdollisuuden tukea kivääri seinän tai muun vastaavan esteen päälle ilman lippaan vaurioitumisvaaraa, jolloin tuki on vakaampi ja tarkempi. Barricade stop voidaan kiinnittää kaikkiin M-LOK-yhteensopiviin etutukkeihin ja kädensuojiin.

Sakon S20 hybridikiväärin monopodi-lisävaruste

MONOPODI

S20-monopodi tarjoaa kätevästi tukea ja vakautta, kun se on tarpeen tarkkuuden parantamiseksi. Korkeuden säätö onnistuu helposti ja nopeasti painiketta painamalla. Monopodissa on myös kierteillä toimiva hienosäätö, jota käytetään monopodia kiertämällä. Monopodi voidaan lukita kolmeen eri asentoon – pystysuoraan, 45 asteen kulmaan ja vaakasuoraan eli 90 asteen kulmaan.

Sakon S20 hybridikiväärin peukalotuki-lisävaruste

PEUKALOTUKI

S20-kiväärin tarkkuustukin peukalotuella voit parantaa ampuma-asentoa, halusitpa sitten tukea peukalosi tukin vasemmalle tai oikealle puolelle. Tuki vakavoittaa käden asentoa, jolloin etusormen liipaisimen hallinta on tarkempaa. 

Sakon S20 hybridikiväärin 10 patruunan lipas -lisävaruste

10 PATRUUNAN LIPAS

Jos haluat lisää lipaskapasiteettia, saatavana on myös 10 patruunan lippaita (magnum-kaliiperit 7 patruunaa).

PITKÄ TAI LYHYT KULJETUSLAUKKU

Koska takatukki voidaan irrottaa, varustevalikoimaan kuuluu sekä pitkä että lyhyt kuljetuslaukku.

Mikä on M-LOK?

M-LOK on modulaarinen kiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa erilaisten varusteiden kiinnittämisen suoraan kivääriin. Varuste voi olla mikä tahansa tarvitsemasi varuste, kuten vaikkapa valaisin, kamera tai barricade stop.

Katso video S20-kiväärin lisävarusteista (englanniksi)

Sakon S20 hybridikivääri lisävarusteineen