Juhlavuoden näyttävä keräilyharvinaisuus

01.06.2017

Tilaa uutiskirje

Bli medlem i InnerCircle och beställ Sako InnerCircle - Nyhetsbrevet

Sako valmistaa rajoitetun erikoiserän numeroituja valko-camoisia Sako TRG 22 ”Finland 100” -tarkkuuskivääreitä 100-vuotiaan Suomen innoittamana. Tämä juhlamalli tulee olemaan keräilyharvinaisuus. 

Sako TRG 22 Finland 100 juhlavuoden kivääri

 

Suomen suojelusesikuntain järjestön muotoutumisen myötä aikoinaan ase- ja konepajaksi syntynyt, nykyään maailmalla tunnettu kivääri- ja patruunavalmistaja SAKO, on kulkenut tiivisti mukana Itsenäisen Suomen tarinassa. Nyt SAKO haluaa kunnioittaa perinteitään ja ennen kaikkea 100-vuotista isänmaataan valmistamalla 100 numeroitua kappaletta Sako TRG 22 ”Finland 100” -tarkkuuskivääriä.

Sako TRG 22 Finland 100 juhlavuoden kivääri veitsi

TRG 22 ”Finland 100” -juhlamalli valmistetaan kaliiperissa .308 win. Tämän keräilyharvinaisuuden tukin ja kehyspiipun valkoinen lumicamo-kuosi kuvastaa Suomen ankaraa talvea ja on samalla kunnianosoitus talvisodan sankareille, jotka säilyttivät Suomen itsenäisyyden vaativissa olosuhteissa – ja luottivat jo tuolloin Sakon tuotantoon. 

Sako TRG 22 ”Finland 100” -tarkkuuskiväärin kehykseen on laseroitu teksti ”Finland 100” sekä aseen sarjanumero. Ase on pakattu kantolaukkuun, jonka mukana tulevassa juhlaveitsessä on samat kaiverrukset kuin aseessa. Juhlamalliin kuuluu lisäksi kaksi lipasta, avotähtäimet, bipodi ja suujarru. 

Sako TRG 22 Finland 100 juhlavuoden kiväärikotelo

 

Osan juhlamallista Sako varaa omaan käyttöönsä ja mm. hyväntekeväisyyshuutokauppoihin luovutetavaksi. Osa sadasta juhlamallista annetaan kuitenkin myös myyntiin. Sako TRG 22 ”Finland 100” -keräilyharvinaisuudesta kiinnostuneet voivat tiedustella juhlamallia oman maansa Sako-maahantuojalta. 

Katso tarkemmat tekniset tiedot täältä ->