Miljoonas Tikka T3 -kivääri hyväntekeväisyyshuutokaupassa!

21.04.2021

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin ja tilaa Sako InnerCircle - Uutiskirje

Sako Oy juhlii vuonna 2021 yhteistyökumppaninsa Suomen Metsästäjäliitto - Finlands Jagarförbund ry kanssa 100 vuoden historiaa. Juhlavuoden kunniaksi Sako lahjoittaa huutokaupattavaksi hienon keräilyaseen, miljoonannen Tikka T3 -kiväärin!

miljoonas tikka t3 huutokauppa


Huutokaupattavana on uniikki Tikka T3 Forest -kivääri, jonka tukissa on useita hienoja yksityiskohtia, kuten ”roll-over” tyylinen poskipakka ja hieman perusmallia pystympi pistoolikahva. Tukkiin on valikoitu hieno exhibition grade -luokan puuaihio, joka on käsitelty puolikiiltäväksi, tuoden puun mineraalikuvion paremmin näkyviin. Kyseisessä mallissa on normaaleista tuotannossa olevista T3x aseista poiketen metallinen lippaanpohja ja sidekappale. Kaikki teräksiset osat ovat käsin kiillotettu ja mustattu. Kiväärin kaliiperi on .308 Win.

Kiväärin kaiverrukset korostavat Suomalaisuutta ja luontoa. Helena Suhosen suunnittelema ja toteuttama mäntyaiheinen teema kiertää jatkuvana kuviona aseen kehystä. Myös lukon sidekappaleeseen on toteutettu samalla teemalla tyylikäs yksityiskohtainen kaiverrus.

Myyntihinta luovutetaan suoraan lyhentämättömänä Metsästäjäliiton nuorisotoimintaan. Ase luovutetaan syksyllä korkeimman tarjouksen tehneelle asianmukaista lupaa vastaan.

https://huutokaupat.com/2677674/custom-made-millionth-tikka-t3-rifle-miljoonas-tikka-t3-kivaari