Oikean metsästyspuvun valinta

22.08.2018

Oikean metsästyspuvun valinta on tarkka tehtävä. Vedenpitävyys, hengittävyys, sopiva malli, miellyttävä kuosi, puvun käyttötarkoitus liikkuvaan tai paikalla pysyvään jahtiin. Siinä vain muutama tärkeä kriteeri, jonka perusteella puvun valintaa tehdään. Beretta tuo syksyyn 2018 kaksi uutta ja innovatiivista metsästyspukua.

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin ja tilaa Sako InnerCircle - Uutiskirje

HUSH -  Erittäin hiljainen metsästyspuku

Hush on tehty erittäin pehmeästä ja hiljaisesta mikrokuitukankaasta,  eikä se nimensä mukaisesti kahise häiritsevästi liikkumisen aikana. Puku on vedenpitävä, tuulenpitävä ja hyvin hengittävä GORE-TEX® LTD -vuoren ansiosta. Kaikki saumat ovat teipattu.  Puku on monipuolinen metsästyspuku kaikkeen metsästykseen, mutta erityisesti se sopii loistavasti kyttäys- ja hiivintäjahtiin, jossa vaaditaan erityistä hiljaisuutta.

Takista löytyy useita taskuja, kuten VHF-puhelintasku antennireiällä, isot etutaskut, sekä kaksi sisätaskua. Lisäksi Beretta Hush-metsästystakissa on huppu, jonka saa tarvittaessa piiloon kaulukseen. Hush-metsästyshousut ovat sekä hengittävät että mukavat käyttää. Yhdessä Hush-takin kanssa ne luovat käytännöllisen metsästyspuvun, joka on myös tuntuu mukavalta päällä. Housuissa on useita taskuja. Vetoketjullisten sivutaskujen lisäksi housuista löytyy mm. taskut lantion kohdalta, sekä kaksi reisitaskua. Hush-puvun voi myös yhdistää Beretta Interactive System (BIS) -välikerroksen kanssa.    

beretta puku

   

TRI-ACTIVE – Liikkuvan metsästäjän valinta

Tri-Active on vedenpitävä ja hengittävä metsästyspuku, BWB-kalvolla ja teipatuin saumoin. Takissa on venyvät vedenpitävät paneelit keskeisillä alueilla, mikä lisää liikkuvuutta. Suunnittelun inspiraationa on käytetty Italian armeijan pukuja, joissa on huomioitu erityisesti liikkumisen tarve ja mahdollisuus tehdä nopeita aseen nostoja.

Tri-Active takki on valmistettu teipatuin saumoin ja vedenpitävällä vetoketjulla. Takki sisältää kaulukseen piilotetun hupun. Takissa on radiotaskun lisäksi useita muita taskuja. Housuissa on vetoketjulliset sivutaskut, vyölenkit ja joustava vyötärö. Tri-Active-puvun voi myös yhdistää Beretta Interactive System (BIS) -välikerroksen kanssa.

beretta puku

Kuva poistettu.

 

Kuva poistettu.