Sako juhlii tänään satavuotispäivää

01.04.2021

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin ja tilaa Sako InnerCircle - Uutiskirje
sako100logo

Sako juhlii tänään satavuotispäivää – virtuaalinen näyttelytila, dokumenttielokuva ja Sakon tunnusmusiikki julkistetaan

Sako kuuluu maailman arvostetuimpiin kivääri- ja patruunabrändeihin, jolla on takanaan monivaiheinen ja vivahteikas historia. Sadan vuoden aikana yritys on kasvanut keskittyen kansainvälistymiseen, tuotteiden erinomaisuuteen, omien käsityöläistensä ja henkilökuntansa kunnioittamiseen sekä innovatiivisten ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaidemme tarpeisiin.

Sakon vIrtuaalinen näyttelytila juhlavuoden päänäyttämönä

Uusi Sako Virtual Showroom toimii Sakon juhlavuoden päänäyttämönä. Juhlavuoden kunniaksi lanseerattava Showroom tarjoaa kävijälleen uniikin mahdollisuuden päästä näkemään, millaista Sakolla on, sillä se on mallinnettu Riihimäellä sijaitsevan Sakon pääkonttorin mukaan. Showroomissa voit kokea elämyksiä sisällön parissa, jota ei ole saatavilla missään muualla. Tarjolla on muun muassa näyttely, jonne on koottu kaikkein legendaarisimmat ja rakastetuimmat Tikka ja Sako -kiväärit kautta aikojen. Tarjolla on myös tehdaskierros, jossa pääset tutustumaan kiväärien ja patruunoiden valmistukseen.

sako showroom 1
sako showroom 4


Sako 100 dokumenttielokuva saa ensiesityksensä

Sako 100 vuotta -dokumenttielokuva saa ensiesityksensä Sako Virtual Showroomissa 1.4.2021. Täyspitkä elokuva kertoo Sakon tarinan aina vuodesta 1921 lähtien vieden katsojan seikkailulle historiallisiin tapahtumiin, jotka ovat vaikuttaneet Sakon matkaan maailmankuuluksi kivääri- ja patruunavalmistajaksi.

sako_history_image


Sako 100 vuotta -tunnusmusiikki

Antti Martikaisen säveltämä Sako 100 vuotta -tunnusmusiikki kuullaan ensimmäistä kertaa satavuotispäivänä Sako Virtual Showroomissa. Kappaleen on soittanut unkarilainen Budapest Scoring -orkesteri, joka on aiemmin esittänyt muun muassa Ennio Morriconen ja Jerry Goldsmithin sävellyksiä sekä musiikkia, joka on sävelletty esimerkiksi elokuviin Rambo ja Lionheart.

Tulevaisuutta rakentamassa

Sako katsoo tulevaisuuteen luottavaisemmin kuin koskaan. Jatkamme ylpeinä kiväärinvalmistustaitojen ja -tietojen kehittämistä ympäröivää luontoa kunnioittaen kohti seuraavaa sataa vuotta.

sako_future_image