SAKO ROAD SHOW 2022

10.05.2022

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin ja tilaa Sako InnerCircle - Uutiskirje

TERVETULOA SAKO ROAD SHOW KIERTUEELLE 17.5.-27.8.2022

Suomen suurin metsästys- ja urheiluammunnan kiertue Sako Road Show kulkee tänä vuonna läpi Suomen tuoden esille uutuuksia ja mahdollisuuksia testata ja verrata eri merkkisiä kivääreitä, haulikoita, optiikkaa ja varusteita. Mukana kiertueella Suomen suosituimpia tuotteita sekä uutuuksia, joita et vielä ole päässyt kokeilemaan. Asiantuntijamme auttavat Sinua löytämään jahteihisi tai urheiluammuntaan sopivan aseen laajasta valikoimastamme.

Kiertueella on hyviä tarjouksia kivääreistä, haulikoista, optiikasta ja tietysti patruunoista. Mukana seuraavat brändit: Sako, Tikka, Beretta, Chapuis Armes, Franchi, Stoeger, Steiner, Aimpoint, Burris, Ase Utra, Optilock ja Zamberlan. 

Sako Road Show’lla on myös Sakon aseseppä huoltamassa edustamiemme merkkien aseita. Kiertuetarjouksena huolto 50€ / kivääri tai haulikko. 

Kiertueella testattavana olevat aseet

Tapahtumat järjestetään pääosin paikkakuntien ampumaradoilla yhteistyössä paikallisten Sako-kauppiaiden kanssa. Tarkista päiväkohtainen aikataulu kauppiaaltasi tai alla olevista Facebook-tapahtumista.

Kempele 17.5: Oulun ase
Kajaani 18.5: Jahti-Aitta
Iisalmi 19.5: Pohjois-Savon Luontovaruste
Salo 24.5: Ruoto
Vaasa 25.5: Kurre
Sipoo 31.5: Varuste.net
Loppi 1.6: Eräloppi
Nokia 2.6: Häijää Urheilutarvike
Hyvinkää 3-4.8: SM Compak 2022 Ruoto Finnish Open Compak
Maarianhamina 27.8: Lantbruk.ax