SAKON UUTUUDET 2018

20.02.2018

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin ja tilaa Sako InnerCircle - Uutiskirje

SAKO 85 FINNLIGHT II

Keveiden metsästyskivääreiden edelläkävijä SAKO 85 Finnlight on uudistunut täysin Sakon suunnittelijoiden uusien innovaatioiden myötä. Aseen tukki on valmistettu uudella RTM-menetelmällä erittäin kevyestä ja kestävästä lasikuidusta, hiilikuidulla vahvistettuna.

Uusi materiaali on jäykempi, kevyempi ja parantaa rekyylinhallintaa. Tämä tekee isompien kaliiberien ampumisesta miellyttävämpää vaikka aseesta on saatu entistä kevyempi. Uusi tekniikkaa mahdollistaa myös hiilikuidun käyttämisen aseen petaamisessa mikä parantaa aseen tarkkuutta ja vakautta.

Uudet otepinnat takaavat paremman pitävän otteen kaikissa olosuhteissa. Piippu ja kehys on Cerakote pinnoitettuja, joten myös säänkestävyyttä on parannettu. Uutena ominaisuutena on myös säädettävä poskipakka. Säädettävyys nostaa ampumaergonomian uudelle tasolle ja mahdollistaa optimaalisen käytön kaikenlaisilla optiikoilla.

Lue lisää ja tutustu. 

finnlight 2 rifle

 

 

SAKO 85 CARBON WOLF

Carbon Wolf on varmasti kaikkien aikojen edistyksellisin Sakon kivääri. Hiilikuidusta valmistettu erittäin kevyt, jäykkä ja säädettävä tukki takaavat parhaan mahdollisen ampumaergonomian kaiken kokoisille metsästäjille kaikilla optiikoilla.

Hiilikuitutukin soft touch pinta on käytettävyydeltään optimaalinen kaikissa olosuhteissa. Muotoiltu pistoolikahva tekee laukaisusta helpomman ja tarkemman. Säädettävä poskipakka ja tukin vetopituuden säätö mahdollistaa parhaan mahdollisen ampuma-asennon olitpa sitten pystyssä tai makuulla.

Laajasta kaliiberivalikoimasta löydät varmasti sopivan aseen olitpa suunnittelemassa pitkän matkan riistalaukauksia tai lyhyiden matkojen ajojahtitilanteita.

Lue lisää ja tutustu. 

sako carbonwolf 2018