Tehtaalle takaisin kutsutut Beretta BRX1 kiväärit palaavat takaisin asiakkaille päivitettyinä

11.03.2022

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin ja tilaa Sako InnerCircle - Uutiskirje

Italia, Gardone Val Trompia, Maaliskuu 11, 2022 - Berettalla on ilo ilmoittaa, että ratkaisu BRX1-kiväärin väärinkäytön estämiseksi on löydetty.

BRX1 kiväärissä havaittu ongelma todettiin joulukuussa 2021. Beretan työntekijät ja yhteistyökumppanit ovat työskennelleet ongelman parissa ja seuraavat toimenpiteet ovat tehty ongelman korjaamiseksi.

  • Ongelmaan johtaneet syyt analysoitiin perusteellisesti ja ongelma toistettiin Beretan tehtaalla. On syytä huomata, että alkuperäinen tapaus tapahtui toimittaessa vastoin ampuma-aseen käyttöohjeita.
  • Tavoitteenamme oli löytää tehokas ratkaisu ongelman toistamisen estämiseksi, mutta vaikuttamatta BRX1 olemassa oleviin turvallisuusominaisuuksiin.
  • Ratkaisu keskittyi liipaisimen ja lukon kokoonpanoon. Päivitetty lukon komponentti ei voi nyt koskettaa iskuria eikä iskuripiikki ei voi enää työntyä ulos lukon päästä ja osua nalliin mikäli lukko on kasattu väärin, eikä se ole täysin suljettu. Tämä päivitys sisältää kuusi päivitettyä osaa.
  • Komponentit ovat testattu huolellisesti tiukkojen Berettan laatustandardien mukaisesti. Validoinnin jälkeen jatkamme tuotantoa käyttämällä päivitettyjä komponentteja, jotka sisältyvät nyt kaikkiin BRX1-kivääreihin.
  • Yli puolet Euroopassa ja muualla maailmassa myydyistä BRX1-kivääreistä on päivitetty, loput valmistuvat pian. Kaikille maahantuojille ja paikallisille jälleenmyyjille on järjestetty erityiskoulutus.
  • Haluamme kiittää asiakkaitamme kärsivällisyydestä sekä jälleenmyyjiä arvokkaasta ja aktiivisesta yhteistyöstä. Mahdollisissa toimitusajoissa tai muissa tiedusteluissa paikalliset jälleenmyyjät ovat edelleen ensimmäinen yhteyspiste.