Tervetuloa Sako Areenalle Riihimäen Erämessuille!

06.06.2018

Tilaa uutiskirje

Bli medlem i InnerCircle och beställ Sako InnerCircle - Nyhetsbrevet

Esittelemme laajan valikoiman maailmanluokan metsästys- ja urheiluammuntatuotteitamme Sako Areenalla osastollamme D200 torstaista sunnuntaihin pidettävillä Riihimäen kansainvälisillä Erämessuilla. Kansainväliset Erämessut on Suomen suurin eräalan tapahtuma. Erämessuja on järjestetty Riihimäellä vuodesta 1972 lähtien.

Osastollamme on nähtävillä kattavan kivääri- ja haulikkovalikoiman merkeiltä Sako, Tikka, Beretta, Franchi, Victrix ja Stoeger. Laajan Steinerin, Burriksen ja Aimpoint optiikkamalliston lisäksi löydät osastoltamme mm. Tikan lisävarusteet sekä laadukkaat Beretta- ja Zamberlan vaatteet ja varusteet.

Mukana tämän vuoden kausimalli sekä Sakon ja Tikan Black Line -paketit:

 • Tikka T3X Deerhunter -kausimalli on suunniteltu erityisesti kyttäysjahtia varten. Säädettävä poskipakka, Soft Touch -otepinnat, uritettu piippu ja teflonoitu lukko tavallista isommalla kammennupilla tarjoavat ainutlaatuista ergonomiaa sekä monipuolista toiminnallisuutta. Hinta nyt vain 1 290 €.  

 

 • Tikka black line paketti: Tikka T3x Lite kivääri kaliiperissa 308, valaistulla 4-I ristikolla varustettu Burris Fullfield E1 3-9x40 kiikaritähtäin, täydelliset Tikka Optilock rengasjalat, sekä musta AseUtra SL5i äänenvaimennin. Koko paketti nyt vain 1 590 €

 

 • Sako black line paketti: Sako 85 Synthetic Black kivääri kaliiperissa 308, 4A-I ristikolla varustettu Steiner Ranger 3-12x56 kiikaritähtäin, täydelliset Sako Optilock rengasjalat, sekä musta AseUtra SL5i äänenvaimennin. Koko paketti nyt vain 2 990 €

 

Osastomme on täynnä uutuuksia, joista poimintoina seuraavat:

 • Sakon uutuuksia messuilla edustavat 85 Finnlight II, 85 Carbon Wolf, 85 Black Wolf, 85 Wild Boar.

 

 • Laajaa kiinnostusta herättänyt Tikan uusi pienoiskivääri T1X on messuilla luonnollisesti mukana. Muut Tikan uutuudet messuilla ovat T3x Deerhunter, T3x Wild Boar, T3x TAC A1 LH.

 

 • Uudistettu Sako Cartridges patruunakokonaisuus pitää sisällään käyttötarkoituksen mukaan eri väreillä kategorisoidut patruunat. Patruunasarjoja on neljä: Nopeasti aukeavat, kontrolloidusti aukeavat, monoliittiset -sarja ja target -sarja.  

 

 • Optiikkaosastolla löytyvät mm. uudet Steiner Ranger BC -tähtäimet. Kaliiberikohtaiset räätälöidyt korotornit ovat myös nähtävillä.

 

 • Erikoiserä Aimpoint Micro H2 oranssissa värissä on mielenkiintoinen uutuus. Punapistetähtäimen mukana tulee oranssi Aimpointin lippis, oranssi neopreeninen asehihna, oranssi kammen nuppi ja Wildboar Fever -elokuva.

 

 • Berettan Black Edition haulikkomallisto kattavasti esillä urheiluaseosastollamme. Nähtävillä myös Berettan DT 11 -sarjan eksklusiiviset EELL -mallit. Paljon kiinnostusta herättänyt, naisille suunnattu Beretta Vittoria -haulikko on myös nähtävillä.

 

 • Tuomme Victrix-tarkkuuskiväärit ensimmäistä kertaa Riihimäelle esille ja meillä on Beretta konsernin edustaja kertomassa näistä tuotteista lisää.

 

 • Kannattaa katsastaa myös Berettan laadukkaat metsästyspuvut ja erityisesti uusi monikäyttöinen ja erittäin hiljainen Hush -metsästyspuku. Aselaukkuvalikoima on uudistunut täysin. Ammuntaharjoitteluvarusteet laseista asehuoltoon tutustuttavissa osastollamme.

 

Osastollamme tapahtuu jatkuvasti

 • Beretta Black Edition -aseilla kilpailevia Beretta Team -ampujia on tavattavissa osastollamme jokaisena messupäivänä.

 

 • Berettan pääkaivertaja Luca Casari esittää messuilla kaiverrustaitojaan. Maailman vahvin mies ja kokenut Sakolla metsastäjä Magnus Samuelsson on esittelemässä sekä Aimpointin että Sakon tuotteita. Haulikkokoulun ohjaajat ovat paikalla päivittäin.

 

Lämpimästi tervetuloa, nähdään messuilla!

Tutustu myös uuteen 2018 -kuvastoomme:

https://www.sakosuomi.fi/sites/default/files/2018-04/Sako_Tuotekatalogi…