Toiminnalliset varusteet ampumaradalle

22.08.2018

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin ja tilaa Sako InnerCircle - Uutiskirje

Ammunta on hieno harrastus sinällään, mutta ammuntaharjoittelu auttaa myös huomattavasti metsällä menestymistä.

Beretan uudet Mesh Gloves-ammuntahanskat  auttavat sinua saamaan rennon ja napakan otteen haulikosta, mahdollistaen haulikon tarkan nostamisen otteen pitäessä. Hanskat istuvat hyvin sekä suojaavat ja lämmittävät käsiä. Hyvä hengittävyys on hanskoissa tärkeää käsien hikoamisen estämiseksi. Siksi Beretta Mesh Gloves-hanskojen kämmenpuoli on hengittävää verkkokangasta.

ammuntahanskat

 

Hyvät kengät ovat ampujan tärkeimpitä varusteita, sillä jalkojen asento lisää vakautta ampumatarkkuuteen. Hyvä ammuntakenkä parantaa vakautta ammutettaessa, koska kengän tasainen pohja estää horjahduksen mahdollisuuden. Beretta Shooting shoes 490 -ammuntakengät on ergonimisesti suunnitellut ja ne tukevat sinua parhaaseen mahdolliseen suoritukseesi.

ammuntakengät

 

 

Ammuntaharjoitteluun kuuluu myös lepo ampumasuoritusten välillä. Vartalon tulisi saada rentoutua, vaikka ase onkin hallinnassa. Apuna voi toimia kengännaruihin kiinnitettävä nahkainen piipun lepuuttaja, jota vastaan piipun voi laskea ilman vaaraa että piipun pää vaurioituu tai piippu kuluttaa kenkää. Beretta Barrell Rest on paksua ja laadukasta nahkaa, joka suojaa kenkääsi ja asettasi.

lepuuttaja

 

Ampumaliivi antaa ampujalle jokaisessa suorituksessa samanlaisen tuntuman aseeseen. Hyvä liivi on materiaaliltaan hiostamaton eikä sade muuta sen joustavuutta oleellisesti. Eri lajeissa voidaan käyttää hieman erilaista liiviä. Trapliivissä on olkapään kohdalla hyvä olla tukeva vahvike, joka vaimentaa aseen potkua.  Skeetliivissä taas vahviketta ei yleensä ole, sillä se haittaisi aseen nostamista vauhdissa olkapäälle. Liivin on oltava istuva, ja siinä on oltava riittävän isot taskut  patruunoille. Liiveihin voi hankkia rekyylisuojan vaimentamaan iskua. Beretta tarjoaa sinulle kattavan valikoiman erilaisia liivejä monipuolisilla ominaisuuksilla.

Kysy lisää kauppiaaltasi!