Logo beretta white
Brand

Hush Active Jacket GTX

Suositushinta
295,00

Erittäin hiljainen metsästystakki.

Hush on tehty erittäin pehmeästä ja hiljaisesta mikrokuitukankaasta,  eikä se nimensä mukaisesti kahise häiritsevästi liikkumisen aikana. Puku on vedenpitävä, tuulenpitävä ja hyvin hengittävä GORE-TEX® LTD -vuoren ansiosta. Kaikki saumat ovat teipattu.  Puku on monipuolinen metsästyspuku kaikkeen metsästykseen, mutta erityisesti se sopii loistavasti kyttäys- ja hiivintäjahtiin, jossa vaaditaan erityistä hiljaisuutta.

Takista löytyy useita taskuja, kuten VHF-puhelintasku antenni reiällä, isot etutaskut, sekä kaksi sisätaskua. Lisäksi Beretta Hush-metsästystakissa on huppu, jonka saa tarvittaessa piiloon kaulukseen. Hush-puvun voi myös yhdistää Beretta Interactive System (BIS) -välikerroksen kanssa.   

Edessä YKK-vetoketju, joka suojattu kangaslistalla painonapein. Radio-tasku, jossa on antenniaukolla. Vahvikkeet olkapäällä. Kaksi vetoketjullista etutaskua. Olkapää, jossa on raglan-leikatut ja esivalmistetut hihat, jotka takaavat maksimaalisen liikkumisvapauden. Kuminen Beretta-logo vasemmassa hihassa. Hihansuissa tarrakiinnitys ja vahvike. Takatasku, jossa on vedenpitävä vuori. Beretta Hands Free Shoulder -hihnat mahdollistavat takin roikuttamisen selässä. Kaksi sisätaskua: yksi tarrakiinnityksellä ja toinen vetoketjulla. Sisäpuolinen vetoketjun säätö alareunassa.

 

beretta-hush-active-jacket-gtx