Logo beretta white
Brand

Tri-Active WP Jacket

Suositushinta
229,00

Aktiivisen metsästäjän takki. Saatavana vihreänä ja oranssina.

Tri-Active on vedenpitävä ja hengittävä metsästyspuku, BWB-kalvolla ja teipatuin saumoin. Takissa on venyvät vedenpitävät paneelit keskeisillä alueilla, mikä lisää liikkuvuutta. Suunnittelun inspiraationa on käytetty Italian armeijan pukuja, joissa on huomioitu erityisesti liikkumisen tarve ja mahdollisuus tehdä nopeita aseen nostoja. 

Tri-Active takki on valmistettu teipatuin saumoin ja vedenpitävällä vetoketjulla. Takki sisältää kaulukseen piilotetun hupun. Takissa on radiotaskun lisäksi useita muita taskuja. Tri-Active-puvun voi myös yhdistää Beretta Interactive System (BIS) -välikerroksen kanssa.

Edessä olevat YKK-kaksisuuntaiset vetoketjut ja painonapit. Radio-tasku antenniaukolla. Vetoketjulliset etutaskut. Hartialeikkaus takaa maksimaalisen liikkumisvapauden. Säädettävät hihansuut ja tarranauhat. Stretch paneelit parantavat liikkuvuutta.  Takatasku, jossa on vedenpitävä vuori. Beretta Hands Free Shoulder -hihnat mahdollistavat takin roikuttamisen selässä. Kumipohjainen Beretta-logo vasemmassa hihassa. 

beretta-tri-active-wp-jacket

 

Tri Active WP Jacket Orange