Logo sako
Sako 90 Hunter
Brand

Sako 90 Hunter

Suositushinta
2450,00

Sako 90 Hunter sisältää Sakon maailmankuulut ominaisuudet, mukaan lukien legendaarisen tarkkuuden, pulttilukon pehmeän toiminnan sekä täydellisen tasapainon, minkä ansiosta se on omistajalleen kallisarvoinen kivääri. Muotoilussa yhdistyvät pähkinäpuutukki sekä sinistetyt tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut metalliosat. Avotähtäimet ovat saatavilla sinistettyyn malliin. Suosittu Hunter-tukki täyttää jatkossakin monipuolisten metsästäjien vaatimukset suoraviivaisesta ja elegantista pähkinäpuutukista. Yhdistettynä sinistettyyn tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koneistoon, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun pulttilukkoon ja uuteen Sako 90 Optilock optiikan kiinnitysjärjestelmään, Sako 90 takaa luotettavan ja turvallisen toiminnan. Juuri nämä ominaisuudet tekevät Sako 90 Hunterista todellisen klassikkokiväärin omistautuneille metsästäjille.
 

Sako 90 Hunter1
Ergonominen ja laadukas pähkinäpuutukki sopii monipuoliseen metsästykseen

Kevyesti korotettu poskipakka ja pistoolikahvan geometria tässä 2-luokan pähkinäpuutukissa tarjoavat ihanteellisen ergonomian useimmissa metsästystilanteissa.
 

Sako 90 Hunter2
Metsästyskäyttöön optimoitu piippuprofiili on kevyt, tasapainoinen ja helppo käsitellä

Kylmätaotut CHF-piiput takaavat äärimmäisen ja luotettavan tarkkuuden ensimmäisestä laukauksesta lähtien. Kaikissa Sako 90-kivääreissä on match-grade -luokan kylmätaotut piiput. Saatavilla sinistetyllä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetulla viimeistelyllä. Hunter-piippuprofiili optimoi piipun painon ja tasapainon, mikä helpottaa aseen käsittelyä.
 

Sako 90 Hunter3
Monipuoliset mahdollisuudet optiikalle

Sako 90 Hunter on varustettu Optilock-yhteensopivalla lukkokehyksellä, mikä mahdollistaa selkeän näkymän avotähtäimillä, mutta myös kiikari- tai punapistetähtäimen luotettavan kiinnityksen.
 

Sako 90 Hunter4
Säädettävä Sako 90 liipaisin

Tarjoaa mahdollisuuden valita viiden eri vetovastuksen välillä purkamatta kivääriä. Myös liipaisimen asento on säädettävissä.
 

Sako 90 Hunter5
Sako lukkokehys – täydellisesti koneistettu

Tukeva lukkokehys takaa parhaan tarkkuuden ja sujuvan toiminnan joka kerta. Ulosheittoaukon kautta voit myös ladata aseen nopeissa metsästystilanteissa päältä päin irrottamatta lipasta.