Logo sako
Sako 90 Varmint
Brand

Sako 90 Varmint

Suositushinta
2450,00

Sako 90 Varmint on suunniteltu pitkien etäisyyksien ammuntaan ja metsästykseen, joten se tarjoaa parhaan vakauden tarkkoihin osumiin. Raskas, vapaasti kelluva ruostumattomasta teräksestä valmistettu piippu takaa tarkat osumat laukaus toisensa jälkeen. Uurrettu piippu antaa aseelle omintakeisen ulkonäön samalla kun se jäähdyttää piipun tehokkaammin. Tukeva ja jäykkä koivulaminaattitukki korotetulla Monte Carlo -poskipakalla ja leveällä etutukilla mahdollistavat täydellisen ampuma-asennon suurentavien kiikaritähtäimien kanssa. Sako 90 Varmint on kaikin tavoin täydellinen varmint-kivääri omistautuneille metsästäjille.
 

Sako 90 Varmint1
Tukeva koivulaminaattitukki on suunniteltu pienpetojahtiin

SAKO 90 Varmintin takatukissa on korotettu poskipakka, jonka ansiosta silmä asettuu oikealle tasolle kiikaritähtäimen kanssa. Leveämpi etutukki ja pystympi pistoolikahva takaavat ihanteellisen ergonomian makuulta ja tuelta ammuttaessa.
 

Sako 90 Varmint2
Raskas, uurrettu piippu säilyttää osumatarkkuuden

Kylmätaotut CHF-piiput takaavat äärimmäisen ja luotettavan tarkkuuden ensimmäisestä laukauksesta lähtien. Kaikissa Sako 90-kivääreissä on match-grade -luokan kylmätaotut piiput. Sako 90 Varmint on varustettu raskaalla ja uurretulla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla piipulla, joka on saatavilla myös vaimenninkierteellä.
 

Sako 90 Varmint3
Monipuoliset mahdollisuudet optiikalle

Sako 90 Varmint on varustettu Picatinny -lukkokehyksellä kiikaritähtäimen helppoa ja tukevaa kiinnitystä varten.
 

Sako 90 Varmint4
Sakon legendaarinen pulttilukko

Markkinoiden luotettavin, testatuin ja toimivin pulttilukko takaa parhaan turvallisuuden ja patruunoiden luotettavan syötön.
 

Sako 90 Varmint5
Säädettävä Sako 90 liipaisin

Tarjoaa mahdollisuuden valita viiden eri vetovastuksen välillä purkamatta kivääriä. Myös liipaisimen asento on säädettävissä. Sako 90 Varmint on saatavilla myös etuvedottomalla ja herkistinkoneistolla varustetulla laukaisukoneistolla.