Logo tikka white
Tikka T1x Hunter
Brand

Tikka T1x Hunter

Suositushinta
990,00

Tikka T1x Hunter pienoiskivääri on suunniteltu erityisesti pienriistan metsästykseen ja harjoitteluun. Täydellinen laukaus vaatii harjoittelua, jopa oikeilla työkaluilla, Tikka T1x Hunter on tehty sitä varten. Aivan kuten T3x -mallistossakin, T1x Hunterissa yhdistyvät lyömätön tarkkuus kaikissa tilanteissa.

T1x Hunter tarjoaa erinomaisen alustan ampumaharjoitteluun kustannusten ja pienen rekyylin puolesta. Ampuminen on mielekästä niin radalla kuin metsällä. Olet välittömästi valmiina uuteen laukaukseen.

Klassinen ulkonäkö yhdistyy moderniin kivääriteknologiaan. Kylmätaottu piippu tuo mukanaan useita etuja: ne ovat kestäviä, tarkkakäyntisiä ja erittäin mittatarkkoja. Kylmätaottuja piippuja ei myöskään tarvitse "ajaa sisään", vaan ne tarjoavat erinomaista tarkkuutta heti ensimmäisestä laukauksestasi lähtien.

t1x_1
Klassinen muotoilu

Klassinen puutukkinen pienoiskivääri ei koskaan mene pois muodista. Perinteinen tukin muotoilu takaa hyvin ampumaergonomian ja karhennukset varmistavat hyvän pidon, jotta voi olla entistä varmpempi laukauksesta.

t1x_2
Vakautta ilman ylimääräistä painoa

Ainutlaatuinen cross-over piippuprofiili, joka takaa painavan piipun tuoman vakauden ja tasapainon lisäämättä merkittävästi aseen kokonaispainoa. 

t1x_3
Tukin tasossa oleva lipas tuo virtaviivaisuutta

Elegantti pienoiskiväärin muotoilu saavutetaan perinteisellä puisella tukilla ja lyhyellä lippaalla, joka upotettu tukin sisään. Lippaaseen mahtuu 5 kpl 22 LR patruunoita tai 6 kappaletta 17 HMR patruunoita.

t1x_4
Yhteensopiva T3x tukkien kanssa

T1x Hunter -raudat ovat yhteensopivia T3x Lite- ja T3x UPR -tukkien kanssa. T3x- ja T1x-alustat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kasvaa ampujana ja metsästäjänä. T1x Hunter -tukki on erityisesti suunniteltu vain T1x -pienoiskivääreille.