687 Silver Pigeon kehittyy V -mallin myötä

02.08.2022

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin ja tilaa Sako InnerCircle - Uutiskirje

687 Silver Pigeon kehittyy V-version myötä, joka on Beretan huippu "tavallisten" päällekkäispiippuisten haulikoiden sarjassa. Sen tehokkuus, luotettavuus ja vähäiset huoltotarpeet periytyvät legendaarisesta 680 -sarjasta. Silver Pigeon V -mallille on tunnusomaista uusi ulkoasu ja erinomainen puulaatu. Kaiverruksissa on käytetty viimeisintä 5-akselista laserteknologiaa, joka on mahdollistanut myös pyöristetyt kaiverrukset lukonkehykseen, top leveriin, liipaisin kaareen, lukonkehykseen ja etutukin vapauttimeen.

Kiiltävä viimeistely parantaa 3. luokan puun syiden esilletuloa ja suojaa tukkia sateelta ja kosteudelta. Kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät Steelium Optimabore HP monimetallipiiput, tarjoten erinomaisen ballistiikan.

Haulikko on saatavissa tavallisena ja sporting -versiona 12 ja 20 kaliiperin vaihtoehdoilla, sekä kahdella erilaisella tiputuksella 35/55 e 38/60. Säädettävä poskipakka on myös mahdollista saada. 687 Silver Pigeon V on haulikko heille, jotka haluavat erottua joukosta haulikolla, joka ei ole koskaan lakannut kehittymästä 30 vuoden aikana. Siitä on tullut laadun ja tyylikkyyden ikoni, melkein samalla tasolla kuin Premium haulikot.

Tutustu tuotteeseen.