Logo sako
Brand

Sako TRG

Valitse kaupunki
Enter an address to filter results.

Sako TRG tunnetaan Suomessa ja maailmalla erinomaisesta tarkkuudesta ja kenttäkelpoisuudesta. TRG soveltuu ISFL:n ja CISM:n mukaisiin kiväärilajeihin, samoin kuin SML:n metsästysammuntoihin. Puolustusvoimien lisäksi useiden maiden viranomaisyksiköt ovat valinneet TRG:n tarkkuuskiväärikseen.

Sako TRG Tukki Stock
Tukki

TRG:n alumiinivahvisteinen komposiittitukki on saatavilla mustana ja vihreänä, ja se sopii sekä oikea- että vasenkätiselle ampujalle. Säädettävät olkatuki, poskipakka ja perälevy tekevät aseesta erittäin mukautuvan erilaisiin ruumiinrakenteisiin ja ammuntatyyleihin.

Sako TRG Lukko Plunger
Lukko

Kolmesulkuolkainen lukko, jonka avauskulma on 60 astetta. Hylsyn poisto tapahtuu plunger-ulosheittäjällä, joita .338 LM kaliiperissa on kaksi.

Sako TRG Kehys Chassis
Kehys

Kaikissa TRG-lukkolaitteissa on valmiit reiät Picatinny-kiskoa varten.

Sako TRG lipas magasin
Lipas

Sako TRG:n kaksiriviset, keskeltä syöttävät luotettavat lippaat ovat helpot asentaa ja irrottaa ergonomisesti sijoitettujen salpojen ansiosta. Lippaaseen mahtuu 5–10 patruunaa kaliiperista riippuen.

Sako TRG laukaisulaite avtryckare
Laukaisulaite

TRG:n etuvedollinen säädettävä laukaisulaite on suunniteltu antamaan paras mahdollinen laukaisutuntuma. Laukaisulaitteen yhteydessä sijaitseva varmistinvipu on helposti kytkettävissä päälle tai pois liipaisinsormella ampuma-asentoa muuttamatta.

Sako TRG piippu pipa
Piippu

Kaikki TRG-piiput on valmistettu kylmätakomalla. Piiput ovat profiililtaan raskaita ja vapaasti värähteleviä taaten tarkan käynnin. Piiput on varustettu M18x1 kierteellä vaimentimen tai suujarrun asentamista varten.