Sako 90 Adventure

Sako 90 Adventure

Sako 90 Adventure vie käytettävyyden ja käytännöllisyyden uudelle tasolle. Säädettävä lasikuitutukki ja Tungsten Cerakote -pinnoitettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koneisto tekevät kivääristä erittäin kestävän kaikissa olosuhteissa, tarjoten samalla parhaan ergonomian eri metsästystilanteisiin. Kiväärin keveyden ansiosta sitä on miellyttävä kantaa, laaja kaliiperivalikoima mahdollistaa eri riistalajien metsästyksen, ja teknologiset ratkaisut materiaalien osalta takaavat luotettavuuden missä tahansa ympäristössä. Kiväärin tukevuutta ja tarkkuutta lisäävät petauksen ja lukkokehyksen hiilikuituvahvikkeet.

SUOSITUSHINTA 3,300 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

6,5 Creedmoor

Piipun pituus

510 - 620 mm

Laukaisinkoneisto

Sako 90 / Singe Set Trigger

Vaimennin kierre

15x1

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:8 - 1:14

Aseen materiaali

Sinistetty

Takuu

2+2 vuotta

Paino

2,9 - 3,4 kg

Lipas

4

5

Tukin materiaali

Synteettinen

Aseen kokonaispituus

1018 - 1153 mm

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin väri

Tumma

Hiilikuitutukki on äärimmäisen kevyt

Äärimmäisen kestävä, tukeva ja kevyt tukki sisältää hiilikuituvahvikkeet lukkokehyksen ja rekyyliharkon ympärillä. 360-asteinen lasikuitupunos tuo jämäkkyyttä ja säädettävä poskipakka takaa täydellisen ergonomian.

SäÄdettävä Sako 90 liipaisin

Tarjoaa mahdollisuuden valita viiden eri vetovastuksen välillä purkamatta kivääriä. Myös liipaisimen asento on säädettävissä.

Sakon legendaarinen pulttilukko Picatinny-lukkokehyksellä

Markkinoiden luotettavin, testatuin ja toimivin pulttilukko takaa parhaan turvallisuuden ja patruunoiden luotettavan syötön. Koneistettu Picatinny-lukkokehys tarjoaa joustavuutta optiikan kiinnittämiseen sekä parhaan osumatarkkuuden joka laukauksella.

Materiaali- ja pinnoiteratkaisut parantavat kestävyyttä

Luotettavuus, tukevuus ja kestävyys ovat Sako 90 Adventuren ydin. Huoltovapaa lasikuitutukki on suojattu luonnonvoimilta kestävällä pinnoitteella. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu koneisto on pinnoitettu Tungsten Cerakote -pinnoitteella, mikä suojaa paitsi olosuhteilta, myös mekaaniselta rasitukselta.

Karhennettu pinta takaa pysyvän otteen kaikissa olosuhteissa

Sako 90 Adventuren tukki on karhennettu pinnoitteen avulla kauttaaltaan. Sen lisäksi pistoolikahva ja etutukki on varustettu erityisellä kumipinnoitteella.

Blogi ja uutiset

Sako

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

Burris

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Chapuis Armes

Ranskalaisen Chapuis’n ikoniset Manurhin-revolverit nyt saatavilla Suomessa