Sako 90 Hunter

Sako 90 Hunter

Sako 90 Hunter sisältää Sakon maailmankuulut ominaisuudet, mukaan lukien legendaarisen tarkkuuden, pulttilukon pehmeän toiminnan sekä täydellisen tasapainon, minkä ansiosta se on omistajalleen kallisarvoinen kivääri. Muotoilussa yhdistyvät pähkinäpuutukki sekä sinistetyt tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut metalliosat. Avotähtäimet ovat saatavilla sinistettyyn malliin. Suosittu Hunter-tukki täyttää jatkossakin monipuolisten metsästäjien vaatimukset suoraviivaisesta ja elegantista pähkinäpuutukista. Yhdistettynä sinistettyyn tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koneistoon, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun pulttilukkoon ja uuteen Sako 90 Optilock optiikan kiinnitysjärjestelmään, Sako 90 takaa luotettavan ja turvallisen toiminnan. Juuri nämä ominaisuudet tekevät Sako 90 Hunterista todellisen klassikkokiväärin omistautuneille metsästäjille.

SUOSITUSHINTA 2,450 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

6,5 Creedmoor

Piipun pituus

510 - 620 mm

Laukaisinkoneisto

Sako 90 / Singe Set Trigger

Vaimennin kierre

15x1

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:8 - 1:14

Aseen materiaali

Sinistetty

Takuu

2+2 vuotta

Paino

3,1 - 3,7 kg

Lipas

4

5

Tukin materiaali

Pähkinäpuutukki

Aseen kokonaispituus

1012 - 1147 mm

Tähtäimen kiinnitys

Optilock

Tukin väri

Ruskea

Ergonominen ja laadukas pähkinäpuutukki

Kevyesti korotettu poskipakka ja pistoolikahvan geometria tässä 2-luokan pähkinäpuutukissa tarjoavat ihanteellisen ergonomian useimmissa metsästystilanteissa.

Metsästyskäyttöön optimoitu piippuprofiili

Kylmätaotut CHF-piiput takaavat äärimmäisen ja luotettavan tarkkuuden ensimmäisestä laukauksesta lähtien. Kaikissa Sako 90-kivääreissä on match-grade -luokan kylmätaotut piiput. Saatavilla sinistetyllä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetulla viimeistelyllä. Hunter-piippuprofiili optimoi piipun painon ja tasapainon, mikä helpottaa aseen käsittelyä.

Monipuoliset mahdollisuudet optiikalle

Sako 90 Hunter on varustettu Optilock-yhteensopivalla lukkokehyksellä, mikä mahdollistaa selkeän näkymän avotähtäimillä, mutta myös kiikari- tai punapistetähtäimen luotettavan kiinnityksen.

Säädettävä Sako 90 liipaisin

Tarjoaa mahdollisuuden valita viiden eri vetovastuksen välillä purkamatta kivääriä. Myös liipaisimen asento on säädettävissä.

Sako lukkokehys – täydellisesti koneistettu

Tukeva lukkokehys takaa parhaan tarkkuuden ja sujuvan toiminnan joka kerta. Ulosheittoaukon kautta voit myös ladata aseen nopeissa metsästystilanteissa päältä päin irrottamatta lipasta.

Blogi ja uutiset

Sako

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

Burris

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Chapuis Armes

Ranskalaisen Chapuis’n ikoniset Manurhin-revolverit nyt saatavilla Suomessa