Sako 90 Quest

Sako 90 Quest

Sako 90 Quest on suunniteltu laajojen erämaiden metsästäjille, jotka etsivät monipuolista, säädettävää ja ergonomista metsästyskivääriä. Carbon Wolf oli uraauurtava metsästystukki, ja Sako 90 Quest jatkaa sen viitoittamalla tiellä. Monipuolisesti säädettävä hiilikuitutukki tarjoaa erinomaisen ergonomian ampumiseen, ja yhdessä tarkkuutta sekä rekyylinvaimennusta parantavan RTM-teknologian kanssa se takaa täydelliset osumat missä ikinä kuljetkin. Tukin uusi pinnoite takaa pitävän otteen kaikissa olosuhteissa ja Cerakote-pinnoitettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koneisto varmistavat, että kiväärisi on valmis tositoimiin myös useamman päivän vaelluksen jälkeen.

SUOSITUSHINTA 4,350 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

6,5 Creedmoor

Piipun pituus

510 - 620 mm

Laukaisinkoneisto

Sako 90 / Singe Set Trigger

Vaimennin kierre

5/8x24

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:8 - 1:14

Aseen materiaali

Cerakote Graphite Black

Takuu

2+2 vuotta

Paino

3 kg

Lipas

4

5

Tukin materiaali

Komposiitti

Aseen kokonaispituus

1008 - 1136 mm

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin väri

Harmaa

Monipuolisesti säädettävä hiilikuitutukki takaa erinomaisen ergonomian

Säädettävän vetopituuden ja poskipakan ansiosta aseen tukki on sovitettavissa erilaisille ruumiinrakenteille ja eri tilanteisiin. Uskomattoman tukeva, luja ja kevyt 3D-punottu hiilikuitutukki on myös erittäin hiljainen rekyylinhallinnan ja toistettavan äärimmäisen tarkkuuden takaamiseksi.

Materiaali- ja pinnoiteratkaisut parantavat kestävyyttä

Pitkillä metsästysretkillä sää vaihtelee usein huonon ja kamalan välillä. Sen vuoksi on tärkeää, että voit luottaa kivääriisi kun pääset vihdoin ampumatilanteeseen. Sako 90 Quest on huolellisesti varusteltu kestävyyttä parantavilla ratkaisuilla. Laukaisukoneisto on valmistettu helppohoitoisesta ruostumattomasta teräksestä ja pinnoitettu Graphite Black Cerakote -pinnoitteella parhaan säänkeston ja helppohoitoisuuden takaamiseksi. Jopa tukin näkyvät hiilikuituosat on UV-suojattu.

Karhennettu pinta takaa pysyvän otteen kaikissa olosuhteissa

Paljas hiilikuitu on liukasta, mikä ei ole ihanteellista märissä olosuhteissa. Sako 90 Questin tukki on kauttaaltaan karhennuspinnoitettu, jotta ote on pitävä kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.

Sakon legendaarinen pulttilukko Picatinny-lukkokehyksellä

Markkinoiden luotettavin, testatuin ja toimivin pulttilukko takaa parhaan turvallisuuden ja patruunoiden luotettavan syötön. Koneistettu Picatinny-lukkokehys tarjoaa joustavuutta optiikan kiinnittämiseen sekä parhaan osumatarkkuuden joka laukauksella.

Kaksi hihnakiinnikettä lisävarusteiden kiinnittämiseksi

Sako 90 Questin etutukissa on kaksi hihnakiinnikettä. Voit kiinnittää toiseen bipodin, jolloin toinen on käytettävissä hihnaa varten. Voit myös kiinnittää muita lisävarusteita hihnakiinnikkeiden kierteisiin, kuten Picatinny-kiskoja.

Blogi ja uutiset

Sako

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

Burris

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Chapuis Armes

Ranskalaisen Chapuis’n ikoniset Manurhin-revolverit nyt saatavilla Suomessa