Gamehead

GamEhead

Perinteinen lyijykärkinen Spitzer-luoti on suunniteltu tarkkoihin osumiin pientä ja keskikokoista riistaa metsästettäessä. Kevyt vaippa ja bondaamaton ydin takaavat nopean ja tehokkaan avautumisen osumasta, mikä tekee Sako Gameheadista erinomaisen ja monipuolisen metsästysluodin.

Saatavissa olevat kaliiperit

222 Rem

22-250 REM

223 Rem

243 Win

308 Win

30-06 Sprg

300 Win Mag

Luodin tyyppi

Pehmeäkärkinen lyijyluoti

Lyijytön

Ei

Käyttötarkoitus (.308)

Pienpedot ja keskikokoiset riistaeläimet

Spitzer-pehmeäkärkinen luoti

Näille luodeille on ominaista rajoitettu läpäisykyky ja avautuminen jopa pienemmillä nopeuksilla keskipitkällä etäisyydellä.

Ohutseinäinen vaippa

Vaipan ohut rakenne saa luodin laajenemaan nopeasti ja halkaisijaltaan erittäin suurena, sekä purkamaan kaiken energiansa osumahetkellä.

sitomaton ydin

Luodin rakenteen ansiosta se alkaa laajeta myös hitaammilla iskunopeuksilla.

Tasainen lentorata

Spitzer Boat Tail -muoto takaa tasaisen lentoradan terävän kärjen ansiosta. Näillä luodeilla ilmanvastuskerroin on pienempi, minkä ansiosta ne hidastuvat hitaammin.

Pienempi kimmokkeiden todennäköisyys

Kimmoke voi aiheuttaa merkittävän riskin lähistöllä oleville henkilöille tai jopa ampujalle itselleen. Kun luoti kimpoaa, se voi kulkea arvaamattomiin suuntiin suurella nopeudella. Tämä luotityyppi on suunniteltu siten, että osuessaan se menettää huomattavan osan energiasta ja nopeasti aukeava luoti menettää lentokykynsä

Blogi ja uutiset

Steiner

Kevätpukkijahdin ABC

Sako

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

Burris

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle