Sako Quad Heavy Barrel

Sako Quad Heavy Barrel

Sako Quad Heavy Barrel -kivääri on varustettu raskaammalla piippuprofiililla, mikä tuo piipulle lisää jäykkyyttä ja parantaa aseen käyntiä. Musta synteettinen tukki Monte Carlo -poskipakalla takaa hyvän ampumaergonomian, ja myös tukin vetopituus on säädettävissä.

SUOSITUSHINTA 1,239 €

Saatavissa olevat kaliiperit

18 Mach 2

22 LR

17 HMR

22 WMR

Piipun pituus

560 mm

Tähtäimen kiinnitys

11mm

Tukin materiaali

Synteettinen

Kätisyys

Oikea

Vetopituus

345 mm

Laukaisinkoneisto

Singe Stage Trigger

Tukin väri

Tumma

Paino

3,2 kg

Rihlan nousu

1:9 - 1:16,5

Laukaisuvastus

1-2kg

Vaimennin kierre

1/2"-20 UNF

Aseen kokonaispituus

1025 mm

Lipas

5

Aseen materiaali

Sinistetty

Takuu

2+2 vuotta

Vaihdettavat kaliiperit

Jokainen Sako Quad -kaliiperi on suunniteltu eri tarkoitusta varten. 17 Mach 2 ja 22 LR ovat yleisiä kaliipereita tarkkuusammuntaan ja lyhyen matkan pienriistan metsästykseen; 17 HMR on korkean nopeuden varmint-patruuna, jossa on erinomaiset ballistiset ominaisuudet; ja 22 WMR erinomainen kaliiperi pienriistalle ja varmint-metsästykseen.

Värikoodatut osat

Piiput ja lippaat on värikoodattu ja merkattu, jotta niiden yhdistäminen tapahtuu helposti, nopeasti ja luotettavasti.

Piipun vaihto

Piipun vaihto kestää vain muutamia sekunteja: Kierrä kiinnitysruuvia työkalun avulla kolme täyttä kierrosta, avaa pulttilukko ja käännä piippu ylöspäin. Aseta toinen piippu paikoilleen ja vaihda samalla lipas oikeaan kaliiperiin. Tämän ansiosta Sako Quad on äärimmäisen monipuolinen. Jokaisessa vaihtopiipussa on oma sarjanumeronsa.

Taattua Sako-laatua

Kaikki Sako Quad -kiväärit on valmistettu samoilla standardeilla kuin keskisytytteiset Sako-kiväärit. Kivääreissä on sama tuntuma, ergonomia ja laatu kaliiperista riippumatta. Sako tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia aseita niin pienissä kuin suurissakin kaliipereissa.

Raskas piippu

Sako Quad Heavy Barrel kykenee ampumaan useampia laukauksia ilman että piippu lämpenee liikaa. Mustan synteettisen tukin Monte Carlo -tyyppinen poskipakka takaa erinomaisen ampuma-asennon tuelta ammuttaessa. Aseen vetopituutta voidaan säätää perän välilevyjen avulla.

Blogi ja uutiset

Sako

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

Burris

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Chapuis Armes

Ranskalaisen Chapuis’n ikoniset Manurhin-revolverit nyt saatavilla Suomessa