Sako TRG 22

Sako TRG 22

TRG 22 on Sakon perinteikäs tarkkuuskivääri. Se on ollut eri maiden viranomaisten ja puolustusvoimien käytössä vuosia ja se on osoittanut arvonsa kerta toisensa jälkeen. Kiinteän tukin ansiosta TRG 22 on kevyt kokonaisuus, joka ei kuitenkaan tee kompromisseja tarkkuuden tai muunneltavuuden osalta.

SUOSITUSHINTA 4,459 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

6,5 Creedmoor

Piipun pituus

510 - 660 mm

Laukaisinkoneisto

Two Stage Trigger

Tukin väri

Musta

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:11

Laukaisuvastus

1 - 2,5 kg

Vaimennin kierre

18x1

Paino

5,1 - 7 kg

Lipas

10

Aseen materiaali

Fosfatoitu

Takuu

2+2 vuotta

Aseen kokonaispituus

1000 - 1160 mm

Tähtäimen kiinnitys

17mm

Tukin materiaali

Alumiini

Parannelty liipaisinmekanismi

TRG 22 -mallissa on paranneltu liipaisinmekanismi, joka estää aseen laukeamisen vahingossa mikäli ase pääsee putoamaan. Siinä on myös edistynyt varmistin, joka on sijoiteltu ergonomisesti, jolloin sen käyttö on nopeaa ja helppoa. TRG 22:n lukon kampi kestää kovaakin käsittelyä.

Parempi kontrolli - nopeammat laukaukset

Perälevy vähentää tehokkaasti rekyylin tuntua laadukkaiden materiaalien ansiosta, mikä parantaa kontrollia ja mahdollistaa nopeammat laukaukset.

Muokattava kokonaisuus juuri sinulle

TRG 22 on suunniteltu vastaamaan vaativimpiakin tarpeita. Se on säädettävissä jokaisen ampujan ulottuvuuksien, ampuma-asennon ja mieltymysten mukaiseksi. Alumiinivahvisteiset komposiittitukit ovat saatavilla kahdessa värissä: musta ja vihreä. Tukki on suunniteltu sekä vasen- että oikeakätisille ampujille. Perä on säädettävissä korkeus- ja sivusuunnassa, ja poskipakka säätyy paitsi korkeussuunnassa, myös sivuttaissuunnassa välilevyjen avulla. Perälevyllä voidaan säätää vetopituutta, kulmaa, korkeutta ja kallistusta. Etutukissa on integroitu kiinnityspaikka TRG bipodin nopeaa kiinnittämistä varten.

Kaksi plunger-ulosheittäjää

Tuplaulosheittäjien ansiosta hylsyjen poisto kerta toisensa jälkeen tapahtuu entistäkin sujuvammin.

Rungon äärimmäinen kestävys

Runko on valmistettu kylmätaotusta seosteräksestä äärimmäisen kestävyyden, jäykkyyden ja tukevuuden saavuttamiseksi. Lukkorunko on stabiloitu kolmella kiinnitysruuvilla. Kaikkiin Sako TRG -lukkorunkoihin on mahdollista kiinnittää Picatinny-kisko. Sisäänrakennetut 17 mm:n kiinnityspaikat rekyylinpysäyttimillä optiikkaa varten.

Blogi ja uutiset

Sakosuomi

Haulikon valintaopas metsästykseen ja ampumaurheiluun

Aimpoint

Punapistetähtäin haulikkoon?

Sako

Patruunan ja luodin valinnan merkitys