Sako TRG 42 A1

Sako TRG 42 A1

Sako TRG 42 A1 on järeä tarkkuusinstrumentti, jolla on vain yksi tehtävä: Osua kohteeseen missä tahansa. Taattu alle 1 MOA:n tarkkuus ilman sisäänajoa – TRG 42 A1 on valmis haasteisiin kaikilla etäisyyksillä.

SUOSITUSHINTA 8,279 €

Saatavissa olevat kaliiperit

338 Lapua Magnum

Piipun pituus

510 - 690 mm

Laukaisinkoneisto

Two Stage Trigger

Vaimennin kierre

18x1

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:10

Aseen materiaali

Fosfatoitu

Takuu

2+2 vuotta

Paino

5,5 - 5,9 kg

Lipas

5

Tukin materiaali

Alumiini

Aseen kokonaispituus

1020 - 1204 mm

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin väri

Coyote Brown

Täysin säädettävä takatukki

Kaikki säädöt voidaan tehdä nopeasti ilman ylimääräisiä työkaluja. Tukki voidaan myös tarvittaessa lukita turvallisesti aseen sisällä olevien työkalujen avulla. Pistoolikahvassa on vaihdettava kämmenosa kolmessa eri koossa; kaikki kolme kuuluvat vakiopakkaukseen.

Alumiinirunko pitää tarkkuuden ja rekyylin hallinnassa

TRG 22 A1 tukin sisällä on korkealuokkainen alumiinirunko, joka ottaa vastaan kaikki rekyylin voimat. Rungon kestävä rakenne on suunniteltu siten, että se on mahdollisimman jäykkä, mikä lisää tarkkuutta ja kestävyyttä. Samalla se myös eliminoi lämpölaajenemisen.

Symmmetriset säätimet käden ulottuvilla

Molemminpuoliset säätimet ovat hyvin ampumakäden ulottuvilla, ja ne ovat riittävän suuret, jotta niitä voi käyttää myös hanskat kädessä.

M-lok kiinnitysjärjestelmä

Etutukki voidaan varustaa M-LOK-yhteensopivilla kiskoilla ja lisävarusteilla tarpeidesi mukaan. Etutukki on saatavana kahdella eri pituudella, lyhyenä tai pitkänä, mikä mahdollistaa painon ja tasapainon optimoinnin eri piipun pituuksien kohdalla.

Säädettävä liipaisin

TRG 42 A1 on varustettu vankalla kaksivaiheisella liipaisimella ja molempikätisillä hallintalaitteilla. Liipaisimen asentoa ja vastusta voi myös säätää mieleisekseen. Vankka ja täysin säädettävä liipaisinyksikkö voidaan irrottaa huoltoa ja säätöä varten.

Blogi ja uutiset

Sako

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

Burris

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Chapuis Armes

Ranskalaisen Chapuis’n ikoniset Manurhin-revolverit nyt saatavilla Suomessa