Sako TRG 42

Sako TRG 42

Sako TRG 42 erityispitkille etäisyyksille suunniteltu tarkkuuskivääri, joka on valmis kilpailuihin. Se on valmis kaikkiin olosuhteisiin laajan lisävarustevalikoimansa ansiosta.

SUOSITUSHINTA 4,900 €

Saatavissa olevat kaliiperit

338 Lapua Magnum

Piipun pituus

510 - 690 mm

Laukaisinkoneisto

Two Stage Trigger

Tukin väri

Army Green

Kätisyys

Oikea

Rihlan nousu

1:10

Laukaisuvastus

1 - 2,5 kg

Vaimennin kierre

18x1

Paino

5,1 - 7 kg

Lipas

5

Aseen materiaali

Fosfatoitu

Takuu

2+2 vuotta

Aseen kokonaispituus

1020 - 1210 mm

Tähtäimen kiinnitys

17mm

Tukin materiaali

Alumiini

Parannelty liipaisinmekanismi

TRG 42 -mallissa on paranneltu liipaisinmekanismi, joka estää aseen laukeamisen vahingossa mikäli ase pääsee putoamaan. Siinä on myös edistynyt varmistin, joka on sijoiteltu ergonomisesti, jolloin sen käyttö on nopeaa ja helppoa. TRG 42:n lukon kampi kestää kovaakin käsittelyä.

Parempi kontrolli - nopeammat laukaukset

Perälevy vähentää tehokkaasti rekyylin tuntua laadukkaiden materiaalien ansiosta, mikä parantaa kontrollia ja mahdollistaa nopeammat laukaukset.

Muokattava kokonaisuus juuri sinulle

TRG 42 on suunniteltu vastaamaan vaativimpiakin tarpeita. Se on säädettävissä jokaisen ampujan ulottuvuuksien, ampuma-asennon ja mieltymysten mukaiseksi. Alumiinivahvisteiset komposiittitukit ovat saatavilla kahdessa värissä: musta ja vihreä. Tukki on suunniteltu sekä vasen- että oikeakätisille ampujille. Perä on säädettävissä korkeus- ja sivusuunnassa, ja poskipakka säätyy paitsi korkeussuunnassa, myös sivuttaissuunnassa välilevyjen avulla. Perälevyllä voidaan säätää vetopituutta, kulmaa, korkeutta ja kallistusta. Etutukissa on integroitu kiinnityspaikka TRG bipodin nopeaa kiinnittämistä varten.

Kaksi plunger-ulosheittäjää

Tuplaulosheittäjien ansiosta hylsyjen poisto kerta toisensa jälkeen tapahtuu entistäkin sujuvammin.

Rungon äärimmäinen kestävys

Runko on valmistettu kylmätaotusta seosteräksestä äärimmäisen kestävyyden, jäykkyyden ja tukevuuden saavuttamiseksi. Lukkorunko on stabiloitu kolmella kiinnitysruuvilla. Kaikkiin Sako TRG -lukkorunkoihin on mahdollista kiinnittää Picatinny-kisko. Sisäänrakennetut 17 mm:n kiinnityspaikat rekyylinpysäyttimillä optiikkaa varten.

Blogi ja uutiset

Sako

Miten valmistautua kuukauden metsästysvaellukselle?

Burris

Burris lämpötähtäimet vievät yöoptiikan uudelle tasolle

Chapuis Armes

Ranskalaisen Chapuis’n ikoniset Manurhin-revolverit nyt saatavilla Suomessa