Vaatteet

Berettan vaate -ja varustevalikoima on laajentunut ja valikoiman tuotteet on suunniteltu ilman kompromisseja juuri aktiivista pohjoismaista metsästäjää sekä urheiluampujaa ajatellen.

Berettan vaatteet ja varusteet löydät Sako Elite Partner ja First Class -jälleenmyyjiltä.

Beretta Metsästysvaatteet

 

Metsästysvaatteet

Berettan huippulaatua edustavat metsästysvaatteet on kehitetty vaativiin olosuhteisiin. Laadukkaiden materiaalien ja ratkaisujen ansiosta vaatteet tarjoavat joustoa, suojaa, mukavuutta tilanteissa kuin tilanteissa sekä käytännöllisyyttä monipuolisten ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien ansiosta.

Metsästysvaatteiden kuuluu pitää sinut lämpimänä ja kuivana, olla mukavia käyttää, mutta myös miellyttää silmää. Tyylin pitää yhdistyä tarkoituksenmukaisuuteen tavalla, jonka ansiosta voit keskittyä olennaiseen, eli itse metsästykseen. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia varusteita - olosuhde kuin olosuhde, nämä varusteet ja vaatteet eivät jätä sinua pulaan.

 

Beretta Vaatteet ampumaureheiluun

 

Vaatteet urheiluammuntaan

Berettan urheiluammuntaan suunnitellut vaatteet ja varusteet tarjoavat käytännöllisyyttä vaativimmallekin urheiluampujalle. Kun vaatteet istuvat täydellisesti, voit keskittyä tärkeimpään - täydelliseen osumaan.

Oli lajisi sitten skeet, trap tai compak sporting, löydät Berettan valikoimasta niin liivit ja takit kuin varustelaukut sekä lasit.

Lataa kevät ja kesä 2018 -kuvastomme tästä pdf-muodossa: