Vaatteet

Berettan vaate -ja varustevalikoima on suunniteltu ilman kompromisseja juuri aktiivista pohjoismaista metsästäjää sekä urheiluampujaa ajatellen.
 
Berettan huippulaatua edustavat metsästysvaatteet ja -varusteet ovat kehitetty vaativiin olosuhteisiin. Laadukkaiden materiaalien ja ratkaisujen ansiosta vaatteet tarjoavat joustoa, suojaa, mukavuutta tilanteissa kuin tilanteissa sekä käytännöllisyyttä monipuolisten ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien ansiosta.
Metsästysvaatteiden kuuluu pitää sinut lämpimänä ja kuivana, olla mukavia käyttää, mutta myös miellyttää silmää. Tyylin pitää yhdistyä tarkoituksenmukaisuuteen tavalla, jonka ansiosta voit keskittyä olennaiseen, eli itse metsästykseen.
Tarjoamme myös kattavan valikoiman erilaisia varusteita - olosuhde kuin olosuhde, nämä varusteet eivät jätä sinua pulaan.

Beretta vaatteet

 
Berettan urheiluammuntaan suunnitellut vaatteet ja varusteet tarjoavat käytännöllisyyttä vaativimmallekin urheiluampujalle. Kun vaatteet istuvat täydellisesti, voit keskittyä tärkeimpään - täydelliseen osumaan. Oli lajisi sitten skeet, trap tai compak sporting, löydät Berettan valikoimasta niin liivit ja takit kuin varustelaukut sekä lasit.

Beretta vaatteet kuva

 
Berettan vaatteet ja varusteet löydät Sako Elite Partner ja First Class -jälleenmyyjiltä.